| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Za co ban ????
Data: 20.01.212 Name Admina: beser Kto składa Skargę: matiu57 nick w grze : Pan Profesor `m Opis skargi: Podczas gry na mapie westwood admin beser dał mi bana perma bez żadny ss czy demka. Dobrze mi szło od początku i miałem staty 15:0 ale pózniej było coraz gorzej ale nadal byłem pierwszy, i wiedziałem że na mnie ktoś luka bo był na spekcie, rozumiem jakby mi ss zrobił czy coś ale jak nie zrobił i od razy mi daje bana perma za nic to pozdro, gram już troche w cs i czasami dość dobrze mi idzie , nie moja wina że takie botki grały na serwie steama mam już od 2 czy 3 lat wiec nie miałbym po co czitować , a w cs gram już 4 lata ![]() więc proszę o unbana i możecie mnie oglądac ile chcecie i zrobić mi te ss bo jak na razie to nie macie dowodów żeby mnie oskażać o wh czy inne czity. i powiem wam że to nie jest pierwszy serwer na którym dostaje od razu perma bez żadny ss ale ludzie ogarnijcie swoich adminów i nie dawajcie go dzieciom tylko porządnym grazcom i niech najpierw zrobi te ss bo po to są żeby kogoś sprawdzić a nie od razu dawać perma bo komuś dobrze idzie ![]() Był bym wdzięczny żeby to było zrobione jeszcze dzisiaj bo chce sobie pograć na waszym serwie. Dziękuje ![]() Dowody (Demko/SS): brak o.O [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: beser [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Powod: 'pa pa czzitku' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:26513920' [AMXBans] Twoje IP: '213.77.59.67' [AMXBans] ======================================= |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Za co ban ????
Dostosuj się do wzoru
|
| |
| | #3 |
|
to źle zrobiłęm |
| |
| | #4 |
|
baser widzę że banuje jak mu się podoba bez screenow pozdrawiam w dupie mam jzu tego bana, cweluch i tyle ![]() czyżby nie umiał robićss'ów ? na to wygląda pozdro dla normalnych adminów na tym serwie ;>
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 99
| Odp: Za co ban ???? http://88391.hltv2.pukawka.pl/hltv-1...1327054680.zip to jest raczej to demko zaraz sobie obejrzę ![]() ---------- Wiadomość dodana o 16:19 ---------- @Nuke Po pierwsze... Nie obrażaj.. Po drugie... ja też nie wale ss'ów ponieważ wole wstawić demko na forum i osoby wyższą rangą oceniają i demka są dla mnie dokładniejsze... |
| |
| | #6 | |
| Wiek: 31
| Odp: Za co ban ???? Cytat:
SS`y to gówno więc nie robię. A bana masz w dupie bo jak nie tu to gdzie indziej pójdziesz czitować a później z ludzi idiotów robić, więc pozdro dla Ciebie. | |
| |
| | #7 |
| Wiek: 26
UUUUu wyzywa nie ladnie raczej ub nie bedzie..... jeszcze ma bana w dupie to tym bardziej nie bedzie UB
|
| |
![]() |