| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Valve problem ?
Chyba nie do końca ten problem z bugiem VALVE_ID_LAN jest rozwiązany teraz przyszła kolej na mnie. :/ Po około tygodniu przerwy wbiłem sobie dzisiaj na serwa i ku mojemu zdziwieniu zresetowało mi range. Pomyślałem że byłe reset podczas mojej nie obecności, dla sprawdzenia tego wpisałem w consoli "status" i niestety okazało się że to wina buga. Od razu mówię że przeczytałem temat vrm'a. Wywaliłem ten plik Client... coś tam niestety nie pomogło. Proszę o naprawę |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Valve problem ?
Sorki ale troszkę wypiłem i nie przeczytałem do końca xD no to ja nie wiem ziomek o co kaman teraz .
|
| |
| | #3 |
|
vrm przeczytałeś ze zrozumieniem to co napisałem ? Jeżeli nie to jeszcze raz powtórzę że wywaliłem ten plik i gówno dało :P
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
Tak to prawda teraz Tasior nie ma steama ! xD Ja bym postawiła ten serwer na nowo, byloby idealnie ;D |
| |
| | #5 |
|
Nie wiem o co kaman ... Zeby sie nie okazalo ze znow bedzie preinstalacja serwa .... :| . Bo i ja sie wkurwie xD . Skoro wszystko juz korzen zrobil i nic nie dalo to jedyne wyjscie .... wyjebac tego bfa i wgrac normalnego ?
|
| |
| | #6 |
|
Zastanawia mnie czy ktoś tak w ogóle wchodzi na FFA po to żeby zdobywać odznaki i rangi czy po to żeby sobie pograć odstresować się lub pogadać. Jeżeli chodzi o mnie to wybieram tą resztę odznaki i rangi mnie walą. Wydaj mi się że większość jest tego samego zdania. Skoro błędy nadal się pojawiają i nie ma na to rady to wina może leży po stronie tego śmiesznego BF2 moda. Moja propozycja jest taka, aby wywalić na jakiś okres próbny BF2 i zobaczyć czy coś się poprawiło czy nie. Tyle z mojej strony dziękuję za uwagę pozdro ! |
| |
| | #7 |
|
No coś ty , żeby się zrobiło takie 4Fun gdzie każdy będzie biegał z 300 hp i jakimś hyper speed'em za odznaki ? -.- @ Z tasiorem się zgodzę |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
To nie od tego plugu, bo na DiabloModzie też się przydarzył taki bug.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
Na poke też się tak działo.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 31
To może o tym problemie powinno się napisać do steama, może wina leży gdzieś po ich stronie. Każdy zawsze myśli (nawet ja często) że to wina serwera bądź kompa na którym gra a wcale tak nie musi być ![]() Zobaczę może coś nasmaruję dzisiaj do Steama. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
Przyczyną problemu jest niekompatybilność nowych binarek HLDS z dproto, które niestety jest już projektem upadłym i nie jest rozwijane, a co za tym idzie - nie jest dostosowywane do nowych update'ów. Podobno VALVE wraz z nowymi binarkami zmieniło adresowanie SID, stąd problemy z jego niewykrywaniem. Na dniach postaramy się jakoś rozwiązać problem - prawdopodobnie wrócimy do starych binarek.
|
| |
![]() |