| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Unban Mihu
Name Admina Banującego:Paradoxalny Powód:Bodajrze pyskowanie oto wycinek z konsoli ! ** [VM] ADMIN Paradoxalny[V]: wyciszyl Mihu *DEAD* Czipsu : ,p *DEAD* TuRaStA : xDD *DEAD* Mihu : nioch nioch nioch *DEAD* Nick : /me -tu paradoxalny mowi ze mam glos jak dziewczyna *DEAD* Mihu : tak i co -tu zakazuje mi sie odzywac mimo ze mam mute !! *DEAD* Mihu : no i co i tutaj tak konczy sie pyskowanie cytat ! *DEAD* Mihu : tak ? Tyrael killed Keciam with ak47 *DEAD* Mihu : to ciekawe *DEAD* Mihu : tak *DEAD* Mihu : ![]() *DEAD* Mihu : pyskuje ? *DEAD* TuRaStA : xD *DEAD* Mihu : uuaa [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Paradoxalny[V] [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Powod: 'zegnam' [AMXBans] Dlugosc bana: '8 godzin i 20 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:19383874' [AMXBans] Twoje IP: '89.73.240.96' [AMXBans] ============ Czas pozostały do UB: 8h Twój name:Mihu Twoje IP/SID:89.73.240.96 SS z konsoli:ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Dlaczego mamy dać UB: Bo jak dotad nikomu nie przeszkadzal moj glos moja osoba ogolnie caly ja i nie rozumiem dlaczego mam garowac za cos czego nie zroiblem ![]() Link do hltv/demka/ssów: nie ma ssow |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Unban Mihu
Paradoxalny dzisiaj nie podupcyl i musial odstresowac nasycenie wacusia , a ze sie Mihu napatoczyles :d to pech :P.Powinien byc UB bez apelacyjnie! Na przyszlosc oralny youjizz.com pomaga na odstresowanie |
| |
| | #3 |
|
Niech mądrzejsi ode mnie zajmą się tą sprawą Paradox nie daje banów z dupy , jego zdanie też trzeba poznać i ewentualnie skrócić bana
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
| Odp: Unban Mihu Z tym się nie zgodzę, bardzo dużo osób narzeka na Twoją nadmierną gadatliwość, aczkolwiek z tym banem Paradox trochę przesadził, powinna być maksymalnie godzina. Zresztą, skoro Cie już zmutował, nie widzę sensu, dlaczego dał bana.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
ja chcialem dodac ze paradoxalny nie zrobil tego 1 raz raz zbanowal mnie na 30 min za to ze poprosilem go aby byl troche kulturalniejszy i nie przeklinal tak bardzo. Zbanowal takze gracza z nickiem Halucyna !? za piszczenie przez micro lecz ten gracz ma normalny glos. Z tego co slyszalem admin paradoxalnemu zostal przydzielony bez glosowania. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Nie chcę mi się zbytnio rozpisywać, nie pierwszy raz Cię upominałem, dlatego nie ban na godzinę, tylko na 8, jutro do szkoły, musisz się wyspać, dbać o Ciebie i o Twoja przyszłość ![]() Co dalej... hmm... nie lubię takiego zachowania. Dałem Ci mute, bo piszczysz jak dziewczynka do tego micro. Po mute zacząłeś zbędną dyskusje, która doprowadziła Cię tutaj. Co do Adn, na pewno nie prosiłeś mnie o kulturę ; ), więc nie czaruj tutaj. Dziwne, że kilka dni po mnie, Odin też dał jej bana ; ), jednak coś w tym musi być. Został przydzielony, bo już miałem na ffa admina ; ) Wracając do miha, niech odpocznie i następnym razem, się nie odzywa ; ) |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
Nie prosilem o kulture ???? ty sobie jaja robisz spytaj sie moze matrixa ? albo polaka ???? kogo wolisz |
| |
| | #8 |
Ehhh, już nie będę pisał ironicznie ; ) Chodzi o to, że nie prosiłeś, pewnie również nie rozmawiałem z Tobą a się wtrącałeś, jak i później wiele razy docinki jakieś szły zbędne z Twojej strony. Zresztą to nie temat o Twoim banie, jak masz jakieś żale, napisz skargę ; ) Po co tyle znaków zapytania? ehhh.... Zresztą słowo kurwa to nie przekleństwo a tylko go używam w większym stopniu i to też jak się zdenerwuje ; ) |
| |
| | #9 |
Nadal nie rozumiem jak moze przeszkadzac ci moj glos skoro nikomu innem nie przeszkadza no chyba ze o czyms nie wiem . Rozumiem że uwielbiasz czuć władze nad innymi zapewne daje ci to satysfakcje, szkoda tylko ze to na mnie trafiło. Ps może to z toba jest cos nie tak skoro tylko ty slyszysz piski ? |
| |
| | #10 |
Władza, hmm... zajebista rzecz i każdy człowiek, lubi być władczy ; ) To niesie za sobą też minusy, np. odpisywanie na skargi kogoś takiego jak Ty ; ) Ehh... Jak Cię za pierwszym razem zmutowałem (nie dziś), z 3 ludzi z Twojego team'u powiedziało, w końcu. Dziś jedna osoba, to chyba jednak jest więcej takich, co uważają Twój głos za piskliwy. Jak chcesz odpisuj, ale nie czekaj na moją odpowiedź, bo już się nie wypowiadam, co chciałem to przekazałem. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 9
| Odp: Unban Mihu |
| |
| | #12 |
Barany , to nie jest temat o wladzy , placzach czy zalach , tylko na temat durnego bana za to , ze jakis baran nie umie zamknac ryja na klodke... Mihu raczej nie ma piskliwego glosu , ale taki dziwny , przeszkadzajacy... ban moze zostac na 8h , bo malolat jutro idzie do szkoly |
| |
| | #13 |
Paradox ! Wiesz jak dla mnie to po prostu z twojego zachowania mozna wywnioskowac ze nie jestes nikim znaczącym w zyciu realnym i dlatego odgrywasz sie w counter strike. Ale nie mi to oceniac byc moze sie myle koncze tymi słowami Moge ci obiecać ze juz nigdy nie uslyszysz mojego glosu po prostu zmutuje cie i nie bedziesz musial mnie sluchac bede tesknil za twoimi niemalże hitlerowskimi rzadami no ale cóż teraz pewnie bedzie ci przykro ze nie bedziesz mial mi za co dac bana :( (no chyba że bedę mieć "czity") dlatego Żegnaj najdroższy ! |
| |
| | #14 | |
| Wiek: 9
| Odp: Unban Mihu Cytat:
| |
| |
| | #15 |
| Wiek: 23
... co on ma w swoim głosie że przeszkadza to nie wiem Oo ... i jak szukacie osób do bana za głos to na FFA - Nimfo i War3 - AHA |
| |
![]() |