| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| unban... Król Julian
Name Admina Banującego: [Volta] iQ^MatriX Powód: reklama Czas pozostały do UB: perm Twój name: wtedy Król Julian ale to nie mój stały nick. Mam genialnego brata który grał na innym nicku na moim Steamie. Twoje IP/SID:STEAM_0:0:33015900 SS z konsoli:----- Dlaczego mamy dać UB: Bo to nie moja wina że wyskoczyła ta reklama nie mam zielonego pojęcia co to za serwer bo to nie ja grałem. Cała wina mojego brata ja nawet nie gram na takim nicki zawsze gram jako "kompot z maku" Link do hltv/demka/ssów:---- |
| |
| | #2 |
| Wiek: 23
| Odp: unban... Król Julian
co do uban to raczej nie ale mozesz sie starac o zmiejszenie kary bo perm za reklame to raczj nie stosowny wymiar , sprawdz swuj cfg tam pewnie masz zbindowana reklame
|
| |
| | #3 |
|
właśnie wiem juz to wszystko pokasowalem wiec juz wiecej takiego problemu nie będzie :] W takim razie proszę o zmniejszenie kary do mozliwego minimum, zwykły incydent powstały przypadkiem na pewno się nie powtorzy :] |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
Nie zaszkodzi jak zrobisz teraz 5 udokumentowanych (podasz linki w temacie) reklam Volty (wzór masz gdzieś na forum) i poleci UB od ręki |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
Nie rozumiem takiego banowanie. Koles nacisnal klawisz nieswidomie, wyskoczyla reklama, koles przeprosil. Tu ban z dupy.... tez ostanio miales pobindowane klawisze( mam brata 4 lata i mu dawalem grac na jakis ruskich GG) Gralem na volcie, nacisnalem klawisz, jeb reklama ( nieswiadoma) o czemu aj bana nie dostalem? Bo jestem w sklad? rzeba traktowac wszystkich rowno;p Koles nic nie zrbil, wiec UB powinien byc od reki ;p
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 23
| Odp: unban... Król Julian |
| |
| | #7 |
| Wiek: 26
| |
| | #8 |
|
Dobra to zrobie jak mowicie |
| |
| | #9 |
| Wiek: 9
| |
| | #10 |
|
no to zeby bylo uczciwie to zbanuj ktos teraz babajage i niech robi kutafon reklamy na innych serwerach :P
|
| |
| | #11 |
|
Nie mozna jakos tego wyjatkowo pominać ? Dlugo juz gram na serwie i nie chce rezygnowac A z tymi reklamami to troche roboty jest :/
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 9
5 reklam to chwila, nie ma żadnych taryf ulgowych.
|
| |
| | #13 |
|
To ja juz sie nie przyznam ile mi takich reklam skurwialych wbija na cfg (przez moje jebniete a moze utalentowane siostry). graja na jakims gownie i pozniej takie cyrki wychodza -.^. Sam daje za to permy bo to chcial nie chcial jest reklama serwa ... :|
|
| |
| | #14 |
Możesz mi dac BANA, nie bedemial nic przeciwko :P
|
| |
| | #15 |
Ej, a ja powiem tak, ostatnio za dużo się dzieje akcji typu " mam genialnego brata " NIE ! zrobił reklame to niech za to odpowie wydaje mi się że on i reszta tych niedowartosciowanych typów powinni mieć bany rzekoma wymówka " brat " to nie wymówka .
|
| |
![]() |