| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| ja prosze o ub xD Name Admina Banującego: Kowal_PL czy coś takiego Powód: dostałem ssy :P Czas pozostały do UB: perm Twój name: NiCh Twoje IP/SID: STEAM_0:1:19990463 SS z konsoli: http://img816.imageshack.us/i/snapshot0001vi.png/ ![]() Dlaczego mamy dać UB: ciekawe pytanie :P bo nie gram na cheatach ? Link do hltv/demka/ssów: czyste jak łza ![]() ImageShack Album - 6 images panowie sobie jaja robią :P mnie banować ? komu wy dajecie te adminy ? pana admina proszę o dodanie mi złota na moim koncie bo byłem blisko zdobycia go :P |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: ja prosze o ub xD
ssy spakuj i wrzuć gdzieś, np tu Speedy Share - upload your files here |
| |
| | #3 |
|
nie mam zamiaru tego robić ... kliknij sobie na link i masz wszystko ładnie ... H@ prosze o przeniesienie bo coś mi się pomyliło i dałem skarge na pokemoda a nie na ffa |
| |
| | #4 |
no to my nie zamierzamy dać UB i pa ![]() zamknąć ktoś <ps: zły dział, miał być ffa> |
| |
| | #5 |
|
ty nie musisz dawać jest wielu innych adminów, którzy mogą dać i jak widzisz napisałem aby przenieśli... wszystko jest poprawnie ...PS. Jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem to mam wrzucić ssy na darmowy hosting !! a nie na speed share bo się komuś tak podoba, jest na imageshack bo mi wygodniej i tyle, dziękuje dobranoc czekam na UB... |
| |
| | #6 |
|
SSy mają być w pacze rar, nie dasz nie masz ub proste.
|
| |
| | #7 |
|
od kiedy takie zasady ? dawno nie wchodziłem :P ale juz mardoga się posłucham zaraz wjadą i możecie przygotować ub nawet możecie go już dać ale dzisiaj i tak nie wejde |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
Nichu pisze wyraznie ze ss'y maja byc spakowane inaczej nikt ci nie da ub...
|
| |
| | #9 |
|
| Odp: ja prosze o ub xD |
| |
| | #10 |
| Wiek: 25
aha to znaczy ze link do dema nie moze wstawic co za roznica ssy czy demko
|
| |
| | #11 |
|
istnieją cheaty, które są nie do wykrycia na ssach :P dlatego często jeszcze demko trzeba podpinać |
| |
| | #12 |
| Wiek: 25
no ja wiem ale poco sie bawic z ss link do demka latwiej... Dobra bez spamu juz |
| |
| | #13 |
kolos bo akurat zrobiłem ss to chce ss, czy to takie trudne do zrozumienia? co do ss: czy mi się wydaje czy na radarze widać wrogów? z tego co pamiętam byłeś w terro? i ostatni ss nr 6 powinien mieć ten sam czas we właściwościach co ss nr 5, a niema. Proszę jeszcze kogoś o ocenę. |
| |
| | #14 |
|
tak wrogowie z czerwoną kropką ? :P to sobie pakę podnieśli i biegali z nią xD dobre :P sory moja wina :P źle przerobiłem xD
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 22
nich napisz mi na gg... kto go banuje w ogole ?! nie musze ogladac znamy sie z volty jak oboje zaczynalismy grac :P odbanowany |
| |
![]() |