| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Unban GucioX
Name Admina Banującego: Muffin Powód: Ban na bl'u. Czas pozostały do UB: brak Twój name: GucioX [Z] Twoje IP/SID: 46.134.225.4 (zmienne) / 0 :1 :17496306 SS z konsoli: Imageshack - luld.jpg Dlaczego mamy dać UB: Ponieważ kolega nie jest w temacie i nie wie dlaczego jest ten ban na bl'u, a na dodatek na wc3 wszystkie jest wyjaśnione i jakoś tam nie wlepili mi bana. Link do hltv/demka/ssów: Brak Od siebie: Jeżeli chcesz kogoś zbanować za haxy to najpierw popatrz jak gra, a nie sugerujesz się jakimiś bez mózgami z bl'a, gdzie jest 2 H@ adminów i są kumplami, a na dodatek jeden z nich dał mi bana właśnie do tego samego demka na eslu za wygranie summer cup'a, tak więc powinien kolega najpierw zobaczyć jak gram. Nawet miałem robione ss'y i nie dostałem bana, a mam dostać za niewiedze jakiegoś admina, który nie jest w temacie? Dziękuje i pozdrawiam. Czekam na unbana. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Unban GucioX Blacklisted - Zbanowany - GucioX [Z] 0:1:17496306 Ufam BL'owi i tyle. Poza tym dość długa ta rozpiska, co świadczy o twej winie. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
| Odp: Unban GucioX
A ja Ufam Suvvoshiemu. Muffin wyślij mu demko na pw i link do tego tematu! |
| |
| | #4 |
|
A jaka miałaby być? 2 słowa? To i tak jest krótka, jakbyś chciał się zapoznać z tematem to proponuje przeczytać kilka stron z tym banem. Któryś się ze mną kłócił na serwie, że mam bana to nie chciało mi się wyjaśniać, tak więc teraz napisałem. Ufasz bl'owi, który ma 2 adminów 'noworodków' i którzy nie widzą co to hax? Lepiej wal unbana i przestań tutaj cry'ować, bo nawet nie patrzyłeś się na mają grę tylko pewnie zawołał cię jakiś typ z servera i dałeś bana na 'odpier..'. Wiesz kto to Analizator, jhc albo golios? Nie, ponieważ nie masz pojęcia o haxie. Tak ok. 17 grał koleś na sh, wh i aimie.. gdzie byłeś? : )) Pozdrawiam gorąca kolege. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 9
A jebać BL. SS'y też nic nie świadczą bo 78% cheaterów używa anty-ss.
|
| |
| | #6 |
|
Człowieku.. ja nie wiem nawet jak się załącza jakiegoś anty-ss'a, a co dopiero haxa.. Tak miałem haxy jak grałem z goliosem i straciłem hajs żeby grać na nich w jakąś gre.. zastanów się.. Przez ostatnie pół roku gram dzięki jakiemuś bezmózgiemu analizatorowi tylko na ffa, bo mam bana na eslu, a nie będę tracił hajsu na kupno nowego steama. Tak w ogóle to dlaczego mi wstawiłeś bana? Przecież jeżeli ktoś, kto ma bana na bl'u miałby być zbanowany na serwerze to chyba zostałaby ściągnięta lista osób, które mają bana na blu i byłby problem z głowy. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 9
Ja tam na BL nie patrze nigdy. Grasz czysto i tyle. Mnie też mieli już kilka razy wrzucić, więc mi to zwisa. Patrzyłem na ciebie troche i farcisz/coś tam pokazujesz.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
czekaj, czekaj ^ dzięki Analizatorowi dostałeś bana na BL? (ta, wiem kto to jest - grałem z nim na lanie) |
| |
| | #9 |
|
I jak wrażenia? Mówił, że wlepi bana komuś na blu jak go pojechał?
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 20
Poswiecilem 30 min z moich 12 godzin noł lajfienia ,by obejzyc demko na ,ktorym mozna stwierdzic ,ze info miales nie przecietne ;< , dokladnie nie uzywales wh tylko bledu grafiki dzialajacy podobnie do wh ,lecz jest nie wykrywalny na demku.@ EDIT oczywiscie ogladalem demko z pomoca tego bledu. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 19
powiem Ci, że troche się napina i drze japę. ![]() jak ten błąd się obiawia tak właściwie? ^ |
| |
| | #12 |
|
Jakie demko oglądałeś, to z banem na bl'u? Jaki błąd grafiki?
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
@Buczek+ poprostu przeswituja model przeciwnika przez sciany , zawsze jak przeciwnik jest nie daleko, @Gux Tak te z bl ( OpenGL ). |
| |
| | #14 |
|
Nie używałem takiego czegoś. ; D
|
| |
| | #15 |
|
hahahaha co za osioł, nie ma takiego czegoś już, wprowadzili po to protokół 48 typie uhas znawca=o |
| |
![]() |