| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| PO RAZ KOLEJNY
Name Admina Banującego:nie wiem Powód:nie wiem chyba bez powodu Czas pozostały do UB:nie wiem Twój name:Pro Look Twoje IP/94.40.109.3 SS z konsoli:nie ma Dlaczego mamy dać UB:bo nie wiem o co chodzi jak juz to wyjasnijcie Link do hltv/demka/ssów:nie zostały zrobione Ten kto mnie wczoraj zbanowal niech przynajmniej powie za co Sory ze dopiero dzis pisze temat ale balem sie ze za kolejny temapt mistic walnie mi bana na forum :P no ale rzulek poradzil zebym napisal |
| |
| | #2 |
|
| Odp: PO RAZ KOLEJNY
Moim zadanie UB ! Gosć nic nie ma !
|
| |
| | #3 |
|
maly 1 post i jestes Bogiem ktory mowi nam co robic ? cl_ogar_on 1 ... Trzeba zrobic zlot zeby nad tym pomyslec. H@ sie spotkają (prawda?!) i to rozstrzygną raz na zawsze!
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Bana dałem ja, co nie ma znaczenia bo gdybym nie dał ja to by dał ktoś inny. Sam wiesz za co, i napisałem to w powodzie - mianowicie już nie pamiętam ale wh/esp bądź czitowanie. Proszę o zamknięcie i żegnam pana |
| |
| | #5 |
|
muffin czlowieku od kiedy sie bez ss banuje ?! rzulek juz raz mi dal ub a wy dale z tym ze mam wh czy aima na innych serverach gram nikt nie robi klopotów |
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Uspokój się. Na forum adminów było rozpatrzone twoje demko przez specjalistę. Osądził czit. Klozet. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
w jakim ty swiecie czlowieku zyjesz, mamy XXI wiek, nastepuje postep technologiczny z dnia na dzien, teraz 90% czitow juz ma omijanie SSów, takze robienie SSów zostały tylko na osoby bezmyslne... teraz trzeba po demku oceniac niestety |
| |
| | #8 |
I niestety dla ciebie mamy profesjonalistę od tego, a więc ahooy! btw pozdrawiam twój klan ;-) |
| |
| | #9 |
|
Mam czity tak ?? spoko to wam powiem ze w dupe sobie wsadzcie waszego specjaliste jak widac nie umiecie pojąć ze ktos jest lepszy od was!!! Zal was jedynymi normalnymi osobami na tym forum sa rzulek,baba,polak i kata. To by bylo na tyle |
| |
| | #10 |
|
Taki kurwa kozak jestes ?! Kup sobie kurwa steam i wtedy pokaz nam jakim jestes hajtem a nie wchodz na forum i nie rob rozpierdolu swoim placzem! Myslisz ze jak obrazisz Suviego to sie przejmie?! Wpierdoli Ci bana i nara... Nie bedziemy sie rozczulac nad takimi delikwentami... idz z rodziną posiedz i nie placz na forum. To by bylo na tyle... Ogarnij sie...
|
| |
| | #11 |
Świetne zakończenie, wymieniłeś kto jest fajny i się pożegnałeś - mi pasuje. Osobiście powiem tylko, że uwierzyć można by ci było gdybyś kupił steama, i zagrał z jednym z naszych esl, nagrywał w tym czasie demko i mecz zakończyłby się twoją wygraną / ogar wynikiem a nie, że ktoś cię do jaja pojechał - bo zapewne tak będzie Bez czitów radzić sobie słabiaku nie potrafisz .
|
| |
| | #12 |
Zamykam ten śmieszny temat!
|
| |
![]() |