| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| [Skarga] aCid
Data: 15.11.2010 Name Gracza: aCid Sid/IP Gracza: STEAM_0:1:32204771 Kto Składa skargę: .fush Opis skargi: Dla mnie typek już dawno powinien być zbanowany za wh. Demko nakręciłem i widać tam trochę dziwnej gry. Wie kiedy, gdzie, kto i jak. Najciekawiej wyglądają jego akcje, gdy raszuje środkiem. Sam RydeL twierdzi, że typ jest podejrzany. Nie jestem do końca pewny, ale... Dowody (HLTV/Demko/SS): http://88391.hltv1.pukawka.pl/hltv-1...1289820000.zip + moje demko http://www.speedyshare.com/files/25201506/acid.dem Suvoshi - zobacz czy typ jest czysty |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: [Skarga] aCid
dla mnie nie tyle co aCid jest troche za bardzo ogarniety [info od Boga] ale kaTa oraz Rzul3k ... ale to sa tylko moje doznania ![]() a co do aCid-a to ja jestem troche ZA tym zeby mu ukrucic sznurka bo zdazaly sie typy co perfidnie na cheatach chodzily po servie a on nie reagowal... dopiero po ktoryms tam razie udalo mu sie zareagowac.. O_o |
| |
| | #3 |
| Wiek: 14
Kolo gra trochę podejrzanie ale z demka za dużo nie wynika, trzeba było by go bardziej sprawdzić @up Zachowaj swoje doznania dla siebie bo wszyscy zaczną wymieniać graczy ze "skillem" mówiąc, że maja cheaty. |
| |
| | #4 | |
|
| Odp: [Skarga] aCid Cytat:
Co do tych "podejzanych" akcji, wiedzialem ze to tak szybko sie nie skonczy - oskarzanie mnie o uzywanie cheatow, wiec sam staram sie krecic dema swojej gry. Download a.rar from Sendspace.com - send big files the easy way | |
| |
| | #5 |
|
oczywiście że acid gra czysto ile razy była mowa o tym...
|
| |
| | #6 |
|
temat do zamkniecia
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Dziękuję za miłe słowa Hadive Co do aCida to demko podeślę Suvvkovi |
| |
| | #8 |
| Wiek: 26
jeśli kierujecie prośbę bezpośrednio do mnie żebym ocenił to albo PW albo temat na forum adminów. w innym wypadku nie jestem w stanie wyłapać tematu z tysięcy postów które się przewalają przez forum... ps: zaraz ściągnę i ocenię. Dodane po 13 minuty: co do demka nic ciekawego ~clear |
| |
| | #9 |
|
Tak jak myslalem. Pisalem Ci na steam zebys tak nie gral... dajcie tutaj ubikacje |
| |
| | #10 |
| Wiek: 20
nie ma sprawy Rzul3k ![]() ty przeciez wiesz ze cie lubie.. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 23
Acid czysty, gra już z nami sporo więc nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń @Acid Ale te teleporty to ogarnij bo grać się nie da ![]() Zamykam |
| |
![]() |