| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Skarga
Data:01.02.2012 Name Admina:Odin Kto składa Skargę: PaniC! Opis skargi: Dostałem 2 dniowego bana za podpowiadanie. Raz wymsknęło mi się, powiedziałem tylko "góra" - po za tym mapę przed na de_eldorado paru ludzi podpowiadało a żaden z adminów takowych nie zwróciło uwagi. Najgorsze jest to że admini tylko banują wtedy gdy chodzi o ich własne dobro czyli jak się ich zabiło i podpowiedziało to odrazu ban, a jak komu innemu się podpowiada to nic nie słyszą i wszystko jest dobrze. Co do mojego słowa "Odin skończ nikt Ciebie nie słucha " powiedziałem tylko dlatego że gościu płakał i się sapał że szkoda było słuchać. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Skarga
regulamin to regulamin ja banuje za podpowiadanie wiec zycie |
| |
| | #3 |
|
z tego co wiem to byłeś na serwerze na de_eldorado
|
| |
| | #4 |
|
popieram PaniC!, nie był martwy, w spectatorze ani nic nie podpowiadał, po prostu mu się wymsknęło gdzie jest jak go zabił =) nie zrobił nic złego każdemu może się zdarzyć. pozdrawiam, lubie murzynski rap |
| |
| | #5 |
|
Dzięki, ale z tego co widzę to inni admini tutaj prowadzą rosyjski reżim więc... ;D
|
| |
| | #6 |
czekaj na odina i moze da Ci ub. ile za adwokata dales? |
| |
| | #7 |
|
Nic nie dał na mnie też odin się wysapał groził mi banem, prawde mówiąc za nic. Więc wszedłem zobaczyć czy nie ma skargi na mnie jakiejś, patrzę jest od PaniC! to się za nim wstawię bo on się za mną wstawiał jak się kłóciłem z odinem.
|
| |
| | #8 |
|
ABC nie musisz byc taki opryskliwy
|
| |
| | #9 |
chcem ! musze i jestem opryskliwy |
| |
| | #10 | |
|
ja generalnie gram bez dźwięku ale gdy już go mam i słyszę, że ktoś podpowiada to też odpowiednią nagrodę zawsze wlepię ;-) Cytat:
?
| |
| |
| | #11 |
|
Zgodzę sie z jednym a mianowicie jak chodzi o dobro adminow czyli jak ktos podpowie a admin gra i podpowie nie na korzyść admina to banuje sam byłem świadkiem gdy stali gracze podpowiadali nie będe wytykał palcami ale jest ich duzo i czesto a nikt nie reaguje . A co do regulaminu to tak powinno się banować bez wyjątków. @UP Abc nie pisz bezsensu by nabic posty... |
| |
| | #12 |
|
Widzę że Odin nawet nie wchodzi na te forum
|
| |
| | #13 |
|
| Odp: Skarga Użytkownik Posty: 5 Odp: Skarga z tego co wiem to byłeś na serwerze na de_eldorado ! Cytuj Użytkownik Posty: 2 Odp: Skarga popieram PaniC!, nie był martwy, w spectatorze ani nic nie podpowiadał, po prostu mu się wymsknęło gdzie jest jak go zabił =) nie zrobił nic złego każdemu może się zdarzyć. pozdrawiam, lubie murzynski rap ! Cytuj Użytkownik Posty: 5 Odp: Skarga Dzięki, ale z tego co widzę to inni admini tutaj prowadzą rosyjski reżim więc... ;D Czasem Murzyn i m... to nie te same osoby? Prosze o sprawdzenie ip w logach :0
|
| |
| | #14 |
|
yy nie ? nawet podpisałem się wcześniej nickeim z CS'a, pozdro |
| |
| | #15 |
|
Bo jak sie jest mlotem i wpisuje w nazwie tematu skarga ;o to nie dziw sie ze nawet nie zagladam. Kazdy gracz wchodzac na serwer akceptuje regulamin, murzyn tobie tez mogl bym dac bana na ochoniecie wiec prosba nie wypowiadaj sie w temacie ktory Ciebie nie dotyczy.a i druga sprawa, jezeli ktos podpowiada, to wystarczy u@ - admin nie wszystko slyszy, widzi tak samo jak widzicie czita, u@ i piszecie ocb...dajcie mu unbana ale jak jeszcze raz uslysze ze ktos podpowiada, ban na tydz. i gowno mnie interesuje co ktos ma do powiedzenia w tej sprawie |
| |
![]() |