| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| czit
Witam, tutaj jest demko może trochę źle nagrane,ale jest ... "http://speedy.sh/QseRx/mamusia-pizdusia.dem" Głównie chodzi mi o adminów. Admini to dla mnie porażka mówiłem o ssach to nic dopiero na końcu 2 mapy zrobił jak skończyłem praktycznie demko ... + do tego mute od 2 admina, koleś Mausia coś tam widoczne wh miał ... proszę sprawdzić i ten który "rozdaje" adminki proszę o rozsądek ...
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: czit
Nie wiem, moze sie nie znam na cheaterach, ale albo ladnie ukrywal sie, albo chuj wie. Moim zdaniem byl czyst, kilka akcji innych ale ogolem nie gral haxorzko. Mute odemnie dostales bo juz nie moglem wytrzymac sluchania Twojego marudzenia. To, ze jakis gracz/gracze mowia "XXX ma cheata zbanuj" to nie znaczy, ze admin bez obserwacji ma dac mu bana. Jezeli takze nie jest pewny screanow nie robi, poniewaz latwo je ominac jest, a za darmo banow nie dajemy. |
| |
| | #3 |
|
Eh ten Dziura wiecznie tylko duzo placze chcial zebym zbanowal typa z miejsca po 2 minutach pobytu na serwerze. koniec koncow koles dostal ssy i bana ale na drugiej mapie Dziura daj czlowieku dobrze zweryfikowac twoj placz :P To samo bylo w przypadku innego gracza, dziura plakal plakal a koles byl czysty |
| |
| | #4 |
|
rozumiem ale patrz człowieku jak po ścianach jeździł jak ktoś szedł ... więc gdzie jego ssy ? dla mnie sto procent czit tak samo nuke ... po 2 mapach dopiero ssy a noob na wh był i tyle---------- Wiadomość dodana o 14:27 ---------- a gdzie jego ssy jak był czysty tak samo ten co dziś zabanowałes gdzie jego ssy ? bo dla mnie sto procent mial wh gram długo w cs'a z przerwami ale jeśli koles nie gra na słuch i po ścianach jeździ jak typ idzie to na sto wh ![]() ---------- Wiadomość dodana o 14:28 ---------- a druga sprawa dajecie mi mute a pozniej go banujesz... to o czym to świadczy ? |
| |
| | #5 |
|
|
"a druga sprawa dajecie mi mute a pozniej go banujesz... to o czym to świadczy ?" tylko o tym ze za duzo placzesz, dla Ciebie co drugi ma wh |
| |
| | #6 |
|
Dziura ma zażalenia do mnie od dawna, ale nie tylko on... Byłem sprawdzany przed admina desidertę kiedyś (screeny są jeszcze na forum - http://volta-sq.pl/skargi-17/75805-wyluzuj.html). Gram już kilka dobrych lat, bodajże cztery lata na samym steamie. Nie uważam się za progamer'a, broń Boże. Kiedyś grało się więcej, teraz raczej tylko na modzie wc3 dla przyjemności pomiędzy sesjami. Pamiętam takie servery jak YUA czy BORG (to nie reklama, tych serverów już nie ma)... Swego czasu grało się w ESLa 3vs3 lub 2vs2 ze znajomymi, dla potwierdzenia mogę wysłać swój profil z ESLa, lecz tylko na prywatną wiadomość do admina.Tak więc cieszmy się radością płynąca z gry. GL & HF! |
| |
| | #7 |
|
O matko, pisałem długą wiadomość i się nie wysłało... Tak więc Dziura już od kilku tygodni się na mnie skarży, zresztą nie tylko on... W skrócie gram od kilku lat, przynajmniej z cztery na samym STEAMie. Kiedyś grałem więcej, teraz tylko dla przyjemności na serverze wc3 pomiędzy sesjami. Swego czasu grało się więcej, nawet trochę ESL ze znajomymi (mogę wysłać adminowi profil do weryfikacji jeżeli będzie chciał). Pamiętam w Polsce takie servery wc3 jak BORG czy YUA (to nie reklama, tych serverów już nie ma). Admin desiderta robił mi już screeny (http://volta-sq.pl/skargi-17/75805-wyluzuj.html) z których także nic nie wyszło. Tak więc życzę wszystkim wiele radości płynącej z gry. GL & HF! |
| |
| | #8 |
|
byłem na serwerze, coś mi mówili żebym zbanował mamusie, pytałem za co to zero odpowiedzi. Poza tym jest coś takiego jak Admin Say (u@ - teamsay @).
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
Dziura, powiem Tobie teraz jak powinna wyglądać sytuacja. Widzisz czitera, zgłaszasz na admin chacie adminowi, kto czituje, ewentualnie co ma. Admin wtedy ma do wyboru, odpisać tobie, że go sprawdzi i w miarę możliwośći nie przeszkadzając sobie w grze go obserwować tj. wystawić się na szybką śmierć i sprawdzić. Lub wejść bezpośrednio na spect i patrzeć. Tyle ode mnie, nikt nie neguje Cię, że informujesz o cziterach, ale co za dużo to nie zdrowo |
| |
| | #10 |
| Wiek: 1
tjw. nie wiem czy nie widziales czy nie wiesz ze czasami biegam na pale zeby pasc i popatrzec wejscie na spec i puacz tylko odstraszaja potencjalnego czitera. po za tym admin tez czlowiek i grac musi ![]() ciekawe co by napisal na hutiego albo titiego jak by zobaczyl jak graja xD |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Widzę, że oskarżony został zbanowany. Więc tu zamykam. Kolejnym razem zastosuj WZÓR. A jeśli jakiś gracz NIE UMIE korzystać z admin czata to upomnienie, a potem ban pouczający |
| |
![]() |