| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Skarda i prożba o ub
Zbanowany nick : HSK|K0xX| : D Zbanowane IP : 109.110.199.128 Admin : desiderata Powod Bana : yhy Wygasa : Nigdy ( od 01/30/2012 - 20 : 21 : 57 Dał mi bana bo niby dostalem perma od schizmy za czity. A tylko on mnie banuje za te czity xd. I caly czas mnie banuje praktycznie za nic. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Skarda i prożba o ub
Racja desiderata wali bani Tobie za mikro... i to permy a jak ma podejrzenia to niech zrobi ss-y a Ty dzieciaku nie naduzywaj mikro ... powinienes dostac na 24h |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
6 aktywnych permów za haxy. Ten od schizmy również widnieje, więc nie wiem o co ty w ogóle prosisz...
|
| |
| | #4 |
|
dostałeś we wrzesniu bana z powodem :demko na www.volta-sq.pl Poszukaj demko w folderze cstrike i napisz. |
| |
| | #5 |
|
Nie mam żadnego demka :/ xd. Ale takie permy to ja sobie moge od desideraty on cały czas mi je wali na to samo ip.I ciekawe dlaczego zawsze potem wchodziłem na serwa i nic nie było xd. |
| |
| | #6 |
|
DjNoName sapie mi ciągle w grze, że Schizma niby o wszystkim wie, gracz koxx z nim rozmawial i wszystko jest ok ![]() czekamy na Schizme ;-) |
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
| Odp: Skarda i prożba o ub |
| |
| | #8 |
| Wiek: 1
noname kolejny puaczek serwerowy.
|
| |
| | #9 |
|
| Odp: Skarda i prożba o ub |
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
Trudno napisać odpowiedź nie obrażającą autora. Więc zamykam z oczywistych przyczyn. |
| |
![]() |
| |