| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Zbanowany Za Nic !
Name Admina Banującego: Qui se meurt au combat Powód : Aktywny chociaż nigdy nie miałem bana ! Czas pozostały do UB: Perm Twój name: DenK. Twoje IP/SID: IP - 87.101.35.187 Screny : Nie mam screnów najwidoczniej adm nie zrobił ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : DenK. ==== Zbanowane IP : 87.101.35.187 ==== Admin : Qui se meurt au combat ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 01/12/2012 - 22 : 19 : 55 ) Wpisz 'amx_langmenu' w konsoli aby wyswietlic menu z wyborem jezyka Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBans] |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Zbanowany Za Nic !
Ciekawa zbieżność nicków, 11.01 banowałem DenK. z powodem screeny na forum, właśnie na serwerze war3 a dzień później dostałeś bana za wchodzenie na aktywnym banie, masz zmienne ip :] ? Więc lepiej sprawdź folder cs'a ze screenami bo nic z tego nie będzie. Pisząc dopiero po 2 tygodniach myślałeś, że ci się upiecze? |
| |
| | #3 |
| Wiek: 1
ta jak wyzej w banach jest ban zebys wstawil ssy wiec szukaj |
| |
| | #4 |
|
DenK a powiedz nam... jaki masz system operacyjny? Windows 7/ XP? Spotkałem się kiedyś z problemem z ss'ów na windows 7. ![]() Nie wiem czy zalezy to od buildu tego systemu czy od legalności ale wiem, że takie problemy istnieją bo przerabiałem to kiedyś. Mianowicie czasem nie łapie coś i nie przechwytuje obrazu podejrzanego, z czego nie ma ssów w folderze z grą. |
| |
| | #5 |
|
| BAN ZA NIC !!!!!!!!!!!! Name Admina Banującego: Qui se meurt au combat Powód: Aktywny Czas pozostały do UB: permanentny Twój name: DenK. Twoje IP/SID: 87.101.35.187 SS z konsoli: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : DenK. ==== Zbanowane IP : 87.101.35.187 ==== Admin : Qui se meurt au combat ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 01/12/2012 - 22 : 19 : 55 ) Wpisz 'amx_langmenu' w konsoli aby wyswietlic menu z wyborem jezyka Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBans] Dlaczego mamy dać UB: Ponieważ grałem sobie i nagle wyskoczyło mi zostałeś zbanowany powód aktywny lecz nigdy nie miałem bana na tym serwie a ssy ani demka nie ma . Miałem ssy ale nie z tego serwa wiec prosze o odbanowanie mnie . |
| |
| | #6 |
|
Moje pytanie na dziś: ile jeszcze tematów założysz odnośnie tego bana? |
| |
| | #7 |
| Wiek: 1
masz wczesniejszego bana od kolegi Edoca bo to dziad i zrobil Ci ssy. a jak zrobil to musza byc |
| |
| | #8 |
Ip co prawda inne, pewnie grał u kolegi i haxowali dla fun'u |
| |
| | #9 |
|
Denk jak dzis pamietam ze bylem na serwerze probowales wejsc i... "gracz "Denk" jest zbanowany" wiec nie opowiadaj ze nidgy nie miales bana ! |
| |
| | #10 |
|
nie wierz o co chodzi więc morda suko jebana !
|
| |
| | #11 |
Temat chyba nie ma dłużej racji bytu, za takie teksty niech spierdala na drzewo, a nie prosi o UB Zamykam.
|
| |
| | #12 |
Jeszcze mi brzydką wiadomość na priv napisał :( Wyprzedziłeś mnie z tym banem :P
|
| |
![]() |
| Tagi |
| Odbanujcie mnie |