| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| problem z mapą fy_buzzkill
Witam Nie wiedziałem gdzie to zamieścić (bo nie zauważyłem działu "problemy dotyczące serwera"), więc piszę tu: chodzi o to, że próbowałem dzisiaj wbić na serwa na mapkę buzzkill i wyskoczył mi błąd mówiący o tym, że format bsp jest nieprawidłowy (czy coś w ten deseń). Pomimo tego, iż wywaliłem pliki dotyczące tej mapy z folderu 'maps' i próbowałem ponownie wbić na serwa, to nadal był ten sam powód ( nie pomogło również łaczenie się z innymi serwerami z tą samą mapką i ściąganie tejże mapy). Może ktoś coś z tym zrobić? Albo wrzućcie w działdownload jakieś mapki, żeby mozna było zassać ze stronki ciao |
| |
| | #2 |
|
| Odp: problem z mapą fy_buzzkill
Steam, non steam? jak non steam to spróbuj wgrać najnowszego patcha. Lub pobierz mapkę z jakiejś strony, powinno być ok. Z tego co pamiętam to mi pomagało ręczne wgrywanie mapy. |
| |
| | #3 |
|
| Odp: problem z mapą fy_buzzkill
Ja gram tylko na steamie. Jak już napisałem wyżej - wywaliłem mapkę z folderu maps i próbowałem z innych serwerów pobrać - nic nie pomogło. Wydaje mi się, że również z waszego serva się ściągnęło, ale wyskakiwał ten sam błąd. Z jakiej strony pobierałeś mając na myśli to ręczne wgrywanie? |
| |
| | #4 |
|
| Odp: problem z mapą fy_buzzkill |
| |
![]() |