| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Kultura Graczy
Data:23.01.2012r - 22:10 Name Gracza:HiD , oraz Michu Sid/IP Gracza:Widoczne na poniższych screenach. Kto Składa skargę:Wściekły Wąż Opis skargi: Składam skargę ponieważ admini nie interweniują w takiej sytuacji. Koledzy wymienieni wyżej rzucają w ludzi bluzgami, a gdy zwróci się im uwagę bluzgają też Ciebie, całkiem za nic ![]() Dowody (HLTV/Demko/SS): ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Kultura Graczy
Ban dla michu na tydzień, bo widzę, że już sporo ma za obrazę banów. AMXBans: Gm 1.5.1 - Lista Banów - Szczegóły A co do HiD nie widzę nic o nim na SS'ach. A jacy wtedy admini byli ? |
| |
| | #3 | |
|
| Odp: Kultura Graczy Cytat:
Nie chodzi o teraźniejszą sytuację. Wiele razy zdarzyło się, iż admini nie reagują na takie sytuacje. Nie powiem, że często, ale jednak. Dlatego też założyłem ten temat, aby trochę ich skarcić Może się czegoś nauczą. | |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
nie wiem ale ten Hid to Ci jakoś nie pojechał on ogólnie był zdenerwowany a ty do niego z ta mordą jak nie masz więcej dowodów przeciw niemu to nie wydaje mi się aby były wystarczające na bana ale to tylko moje zdanie
|
| |
| | #5 |
|
Właśnie, to tylko twoje zdanie, które pewnie nic nie znaczy, tak jak i moje. Nie ważne czy obraził mnie, admina, twoją siostrę czy kogokolwiek. Bluzga ludzi z góry na dół i tyle. Wcześniej nie robiłem screenów, ponieważ myślałem iż to jednorazowa sytuacja, jednak myliłem się i pan HiD jest za bardzo rozbrykany. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
czyli wszystko zależy od zarządu:-)
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
W banach nie widzę, żeby dostawał za obrazę. Więc za mało jak na bana. Clozet. |
| |
![]() |