| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| ssy
Nick : lagger data: 20.01.12r ADMIN : player(1) ip : 78.154.71.89 link do ssow : ssy zapakowane do nowego folderu . linka z konsoli nie dam , bo bana nie dsotalem nie wiem dlaczego sam dalem disconnect :P Nowy folder.rar - Speedy Share - upload your files here |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: ssy
Ssy byl robione podczas gdy dostales fb. troszke sie spoznily ale nawet po smierci miales mgle na zdjeciach nic nie ma |
| |
| | #3 |
|
CO ? haha zadnego flesza nie nialem ... ---------- Wiadomość dodana o 18:21 ---------- a nie , mialem flesza , ale po smierci pewnie znika ten flesz -.- |
| |
| | #4 |
|
moglbym wiedziec co to za kropeczki na pierwszym ss?? |
| |
| | #5 |
|
to sa naboje , ja mam cs v32 , tam jest wszystko inne :P ---------- Wiadomość dodana o 18:52 ---------- zreszta chyba sa to naboje :P , ---------- Wiadomość dodana o 18:52 ---------- a co do "anty flesza" to na anty fleszu w awp nie ma kropeczki tylko jest takie puste ;P ---------- Wiadomość dodana o 18:54 ---------- oczywiscie na zoomie w awp |
| |
| | #6 |
takie puste jest jak wpiszesz sobie croshair 0 po za tym bana dal bym Ci na slowo bo jak juz sam odo wola ze ktos ma wh to cos w tym jest jak na moje oko temat chyba wyczerpany
|
| |
| | #7 |
|
aa juz wiem co to sa te kropeczki ;s , od he (takie efekty specjalne ) bo wiesz nowa grafika jest w tym csie ---------- Wiadomość dodana o 18:56 ---------- na anty fleszu tez nie ma kropeczki w awp , wierz mi na slowo : ) |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
SS'y wyglądają na czyste. Kropki j/w. Tylko mnie dziwi różnica między 1, a 2 SS'em, że są 4s, gdy na SS'ach są tylko 2s. |
| |
| | #9 |
|
yy? nie wiem o co chodzi ? 4s? |
| |
| | #10 |
nie patrzylem na czasy bo nie bylo mgly na ssach wiec uznaje ze niema tematu do dyskusji;p
|
| |
| | #11 |
|
nie mialem zadnej mgly na ssach ,zreszta siedziales na spekcie ... i widziales jak gram[COLOR="Silver"] ---------- Wiadomość dodana o 19:19 ---------- |
| |
| | #12 |
|
| Odp: ssy |
| |
| | #13 |
ok to przeinstaluj cs-a i tak juz expa nie masz na nicku bo Ci jakis wredny admin zabral |
| |
| | #14 |
|
to jest po wybuchu HE ;s mam v32 wiec inaczej all wyglada ---------- Wiadomość dodana o 19:45 ---------- to moge grac tak ? |
| |
| | #15 |
|
Nie prościej pobrać demko z HLTV ? ![]() Też posiadam nie byle jakie doświadczenie w adminowaniu i przez dwa dni obserwowałem " Laggera " bo ludzie się skarżyli, że hax. No więc słuchawki na głowę i obserwujemy. Chłopak ma szybki refleks etc. Czyli jednym zdaniem czysty. ![]() @Edit Chociaż te kropki wyglądają podejżanie + to, że nie ma takich plamek na non-stem v32/Full Hd. |
| |
![]() |
| Tagi |
| tibia21 |