| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Ban Name Admina Banującego: ABC_Zabijania Powód: yyy ban za, nic, sam nie wiem o co chodzi : ) Czas pozostały do UB: tydzień ... Twój name: F!re Twoje IP/SID: STEAM_0:0:8606321 SS z konsoli: http://img254.imageshack.us/img254/2...shot0000iy.png Dlaczego mamy dać UB: ban za jakie "tamto" ?? proszę o UB ; ) |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Ban
nie ma UB nauczysz sie kultury slaba pamiec masz ze nie pamietasz jak napinales do mnie po pierwszym banie na 5h, a ja naprawde nie chcem penisa w dupie :( zapraszam za tydzien |
| |
| | #3 |
|
co?? dostałem bana za obrazę i później znowu za to samo?, a czy ja napisałem coś na "Cb"?? jakiś dowód? screen? coś? bo nie kojarzę... co to ma być banowanie za nic, Cb nie wyzywałem więc się odczep
|
| |
| | #4 |
a no wyzwales i zanim Cie kicklo to Ci powiedzialem ze dostaniesz na tydzien wiesz zawsze istnieje cos takiego jak logi ale jezeli H@ zgodza sie je przeszukac i okaze sie ze jednak wyzywales mnie to dostaniesz bana na miecha |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Żeby znaleźć nie ma problemu, podaj tylko dokładną datę kiedy to miało miejsce (tj. dzień, miesiąc i przybliżona godzina)
|
| |
| | #6 |
|
13.01.2012 - 17:20:32
|
| |
| | #7 |
ta jak efix napisal "chuj Ci w dupe ;o" czy jakos tak |
| |
| | #8 |
|
to se znajdź, bo niestety się mylisz, nie było skierowane do Cb tylko do tego typa co mnie wkurzył.... więc się ogarnij
|
| |
| | #9 | ||
| Wiek: 20
Randomowe wycinki: Cytat:
Cytat:
| ||
| |
| | #10 |
no bana dostales za wyzwiska do innych a ten @up to co byl do mnie do zoabczenia za tydzien |
| |
| | #11 |
|
A po czym tak uważasz? Bo przez niego bana dostałem wiec go wyzwałem, a admin to admin robi swoje, ale ty przegiąłeś bo to nie miało być do Cb...
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 21
Nawet jak nie było do admina, to i tak obraziłeś kogoś innego. Kulturka musi być. |
| |
![]() |