| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Ss ZDR
[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin desiderata. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ZDR [AMXBans] Reason : ' zrzut_ekranu_wraz_z_modelem_gracza ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.volta-sq.pl Poleć znajomym [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 17847505 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.36.236.175 ' [AMXBans] =============================================== Name Admina Banującego: Desidrata Powód:' zrzut_ekranu_wraz_z_modelem_gracza ' Czas pozostały do UB:Pernamentny Twój name:ZDR Twoje IP/SID:' STEAM_0 : 0 : 17847505 ' SS z konsoli:ImageShackŽ Poleć znajomym - Online Photo and Video Hosting Link do hltv/demka/ssów: Download Poleć znajomym Archive.rar from Sendspace.com - send big files the easy way |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Ss ZDR
pomijajac ze 2 ostatnie takie same to nie modyfikowane. widzialem jak gra i wydaje mi sie ze UB PZDR |
| |
| | #3 |
|
ss były dla pewności bo fuksów parę było a i gracze narzekali ;-) nie wiem czemu ale gdy chce dac ubana : [AMXBans] ML_NOTFOUND: PLAYER_NOT_FOUN |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Mi pokazuje, że Go odbanowałeś. Więc klozet. |
| |
![]() |
| |