| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| skarga Baysten
Data:9.01.2012 Name Gracza: Baysten Sid/IP Gracza: Niestety niestety zapomniałem o tym. Kto Składa skargę: michu Opis skargi:Przyznaje się, rano przesadziłem i robiłem z siebie idiotę na serwie, ale to już przeszło wszelakie granice, ten gracz zaczął mnie szantażować i wyłudzać ode mnie pieniądze, powiedział że nie wrzuci na forum demka jak mu zapłacę 10 zł albo doładuję konto za 10 zł orange. Mnie należy się ban, ale jemu tym bardziej. Dowody (HLTV/Demko/SS):ImageShack Album - 2 images |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: skarga Baysten
ale z was dzieciaki
|
| |
| | #3 |
|
| Odp: skarga Baysten |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Jako że nikt się nie garnie do większej wypowiedzi to ja coś napiszę . michu wszystko ok pomimo tego że nie ma nic na temat wyłudzeń $ w regulaminie to osobiści wlepił bym mu bana na nie krótki okres czasu , ale musisz mieć ss z adresem ip albo sidem dla SID-a w konsoli którą otwierasz ~ w standardzie wpisujesz "status" dla IP w konsoli którą otwierasz ~ w standardzie wpisujesz "amx_ip <nick>" i robisz ss konsoli a nie czatu i to jeszcze z jakimś większy wycinkiem , pomimo tego, że z tego się nie wywinie i się nie wyprze bo te dwie linie czatu oddają cały opis sytuacji ;p Jak na razie temat do zamknięcia . Następnym razem wyślę że sobie poradzisz ;D I nie fikaj bo tobie się też już zbiera. Jak nie ma @ na serwie . |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Tym razem bez konsekwencji. Zamykam
|
| |
![]() |