| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Skarga na admina
Data: 22:30 28.10.11r Name Admina: Bad Day Kto składa Skargę: TiG^R Opis skargi: Chciałbym złożyć na tego otóż admina skarge, nie posiada on zadnych kwalifikacji by pełnić role admina, jest nie kompetetny, wogole nie upomina ludzi, skaczacych/ teleportujacych ludzi na tekstury, jakis dzieciak przezywał i obrazał ludzi. Powod bana mnie obraził iż nikogo nie przezywałem ani nie obrażałem, posiadam 17 lat a wiec po mutacji. Dowody (Demko/SS): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Bad Day. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : TiG^R [AMXBans] Powod : ' dziecko , obraza , ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 28329501 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.139.54.51 ' [AMXBans] ======================================= Proszę o odbanowanie oraz zareagowanie w tej sprawie Head Adminow lub okazanie demka, screenow gdzie przezywalem kogos |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Skarga na admina
Dostałem skargę. Wbiłem na minutę, posłuchałem i mi wystarczyło, kilku świadków jeszcze się znajdzie. Z takimi tekstami to se możesz na podwórku u siebie, a nie na serwie. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 1
| Odp: Skarga na admina
Gracz fs i ty dostalicie bana za brak kultury. Usio Zywy i ktos tam jeszcze za czitowanie. po za tym pisales ze zjebany ten serw wiec po co teraz o UB prosisz? |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
| Odp: Skarga na admina |
| |
![]() |