| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Skórka
Data: Dzisiaj Name Admina: Sqarge^ Kto składa Skargę: Faith Opis skargi: Niesłuszny ban. Powód txt kiedy ja nie byłem na txt. Link niżej. Dowody (Demko/SS): http://www.speedyshare.com/files/26111356/txt1.dem - cs_Alpin , półka skalna nad respem ct. TO NIE JEST TXT !. http://volta-sq.pl/poradniki-23/1052...teksturyz.html Tutaj jest link gdzie Rzuluś przedstawia jak wyglądają txt ale widze szanowny pan Sqaarge tego nie czytał i ma zupełnie inne zdanie na temat txt. Twierdze że txt uważa miejsce do którego nie wejdzie się na czystym ffa samemu. ALE my tutaj gramy na wc3 i mogę wejść jeżeli nie łamie zasady txt opisanych przez Rzulka. Powodzenia w tłumaczeniu się. Ban na 3h mnie nie obchodzi a raczej niekompetencja admina. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Skórka
opisz gdzie i kiedy byles lepiej a nie marudzisz :P
|
| |
| | #3 |
|
Może nie txt, ale bez teleporta tam nie wejdziesz. A szczerze mówiąc nie wiem jak się coś takiego nazywa, więc na jedno wychodzi. |
| |
| | #4 |
TO JEST wc3 mod więc mogę tam wejść proste.... To się nie nazywa i nie ma za to bana....
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 24
omg to nie sa tekstury a po to ma zdolnosc teleportu aby sie tam dostac na pokemodzie tez dostac sie tam mozna bez problemu ale teksturami to miejsce nie jest wiec brak zlamania regulaminu przez gracza ban nie sluszny!
|
| |
| | #6 |
|
Tak? To poczytaj regulamin.
|
| |
| | #7 |
Już studiuję calutki regulamin wc3, zobaczymy czy jest wzmianka w nim że w to miejsce nie można wchodzić. @ Nie ma nic o tym miejscu wspomniane... Jest odsyłanie do linku rzulka jak rozpoznać txt. Czyli tam nie ma niczego takiego i czekam na un bana, kare dla admina, pouczenie gdzie są tekstury ... |
| |
| | #8 |
|
Ech ,no właśnie i w tym cały problem. A mógłbym przysiac ,że takie coś widziałem. Tak czy inaczej wykorzystywanie teleportu humana ,żeby dostać się w miejsce niedostępne dla innych ras nie powinno mieć miejsca. |
| |
| | #9 |
Ale ma miejsce chcesz to apeluj do zmiany regulaminu w tej chwili mogę tak robić lol prsote? ![]() Unaban bo nudzę się. |
| |
| | #10 |
| Wiek: 23
Jeśli już ub to bez kary dla skórki bo mi tez to txt śmierdziało troszkę... a swoją drogą... 3h bez szajs_zona możesz wytrzymać nic Ci się nie stanie ! |
| |
| | #11 |
|
Możesz być pewny ,że regulamin się zmieni.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 24
Sqarge nikt nie podwaza twojej decyzji ale po to dany gracz gra dana postacia aby miec dane umiejetnosci, tak samo jest na pokemodzie ze tylko niektorymi pokemonami mozna wejsc na niektore miejsca ale skoro dane miejsce nie buguje mapy nie powoduje widzenia przez sciany itd nie moze byc zakazane,takze UB jak najbardziej sie nalezy.
|
| |
| | #13 |
|
a czy to nie jest tak, ze nie mozna wchodzic tam gdzie widac przez tekstury? reszta miejsc dozwolona, tak mi sie wydaje |
| |
| | #14 |
| Wiek: 33
Mnie też drażnią ci siedzący w takich miejscach, regulamin nic nie mówi o tym, a jeśli chcecie dawać za to bany to trzeba wprowadzić poprawkę w regulaminie i zabronić teleportowania się w miejsca niedostępne dla innych ras. Takie moje zdanie. O banie sami zadecydujcie.
|
| |
| | #15 |
Tak PEMY dokładnie tak, można wejść wszędzie jak tylko chcesz byle nie patrzeć przez ściany.
|
| |
![]() |