| Skargi Skargi serwera War3 |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Dwa bany |
| |
| | #2 |
| Wiek: 23
| Odp: Dwa bany
co do szoguna to juz dostal bana od neobans a co do bueno to nie ma sie co dziwic, tez by mnie wnerwialo jak by jakis cheater lazil po servie i heady walil, i dlatgo tak bueno wchodzil.... i nie obrazal bo bylem przy tym
|
| |
| | #3 | |
| Odp: Dwa bany Cytat:
ciekawe, że go bronisz ![]() był czit, więc bueno też musiał łamać regulamin? zabawne. ![]() zajmie się tym ktoś? | |
| |
| | #4 |
| Wiek: 22
dowód albo bana nie bedzie na slowo? zapracuj na to, a to ciezko zdobyc, watpie ze są tacy admini na volcie którzy proszą o bana dla kogoś na slowo albo sie ma dowody albo ich sie nie ma... |
| |
| | #5 |
|
oj anoda anoda, troche wiary w umiejetnosci oceny naszych adminow. buczek to nie 1wszy lepszy frajer
|
| |
| | #6 |
e? ja tu jestem ponad rok a dalej prosze chociazby mystica czy rzulka zeby sprawdzili kogos, jesli nie jestem pewny, nigdy nie dodaje bana "na słowo" jesli ktos w tym momencie jest na serwie to wchodze i patrze na niego jesli nie to sprawdzam demko/ssy nie ma czegos takiego "zaufajcie mi" albo masz dowod albo , wybaczcie za slowo niecenzuralne i nie bierzcie go do siebie, wypierdalaj! btw gram od wersji 1.0 tak to prawda z mniejszymi czy wiekszymi przerwami nie jestem pro elo zajebisty w wyszukiwaniu haxow dlatego pytam innych jesli mam watpliwosci... |
| |
| | #7 |
Masz dowód w postaci demka przy pierwszej skardze na SZoguna. Co do drugiej - jesteśmy jednością, więc nie wiem jaki miałbym interes w tym żeby kłamać i starać się o bezpodstawnego bana... |
| |
| | #8 |
| Wiek: 27
Co do SZoguna to już ma banana od wczoraj (w koncu ogarnolem komende amx_nb_ban ;p) jak wszedł drugi raz to zaczął używać jakiegoś haxa że magazynek z deagla to mu w 2 sekundy schodził, pozatym miał ewidentne wh BTW. Buczek czemu ty nie masz "możliwości" ?? |
| |
| | #9 | |
| Odp: Dwa bany Cytat:
| |
| |
| | #10 |
skoro uprawnienia zostały Ci odebrane to na jakiej podstawie mamy Ci wierzyć na słowo ?
|
| |
| | #11 |
Uprawnienia straciłem, ale bez żadnej informacji z jakiego powodu. Trudno. Nie wiem dlaczego nie chcesz uwierzyć. Jaki Ty masz z tym problem? Jestem związany z tymi ludźmi od 4 lat od starej Volty przez Azeroth, BSL i teraz aktualną Voltę. Ile wg Ciebie trzeba pracować na szacunek? |
| |
| | #12 |
Ale macie problemy Buczek+ jest starym wyjadaczem a że ty jesteś tutaj rok i nie wierzysz komuś takiemu jak Buczek+ to skandal..
|
| |
![]() |