| REKRUTACJA Rekrutacja na adminów serwera Gun Game |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 15
| Admin:WiluZG
Nick w grze:WiluZG Steam_ID:STEAM_0:1:43794518 Wiek:15 Znajomość konsoli AmxModMenu:bardzo dobra Na jakich serwerach mam admina:Legion-skilla.pl Na jakich serwerach miałem admina:home-edition.eu Dlaczego ja:bo jest malo admow a ja czesto jestem na serwie Ile dziennie grasz na serwerze:3h Będę płacić składki (tak/nie):tak ---------------------------------- |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Admin:WiluZG
a od kiedy grasz na serwie ?
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Jak grałem to widziałem ten nick. Nie przypominam sobie, żeby coś źle robił. Chyba na Tak. |
| |
| | #4 |
Jestem na Tak dla adminow z GG chociaz go nie znam. // byś się bardziej wysilił z powodem |
| |
| | #5 |
ABC gram na tym serwerze dobre 2 tygodnie a ogolnie na volcie gralem ok 6 michow
|
| |
| | #6 |
|
Jestem na nie : 2 powody. Wiek. 2 Posty, Sry bad ze Ci roboty dodalem.
|
| |
| | #7 | |
pomogles mi poniewaz powiedziales co musze poprawic u siebie ---------- Wiadomość dodana o 20:35 ---------- Cytat:
| |
| |
| | #8 |
| Wiek: 1
ja dal by mu szanse bo tam tylko tak naprawde ja bany rozdaje jak mam czas |
| |
| | #9 |
prosil bym o danie mi admina jesli juz moge jest duzo razy tak
|
| |
| | #10 |
| Odp: Admin:WiluZG Więc dostajesz admina, ale będziesz pod "obserwacją". Więc udzielaj się na forum i nie zrób jakiejś głupoty ![]() Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
proszę podać na PM do użytkownika RADEON. Dane płatności SMS: SMS o treści HPAY.VOLTA4 na numer 91958 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Volta-sq.pl 37 1140 2004 0000 3502 5828 0479 Tytuł: "Twój nick" admin volta Płatności SMS obsługuje firma: Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobileoraz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile). |
| |
![]() |
| |