| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie
Nick w grze:Gornik Steam_ID (jeśli steam):STEAM_0:0:33970822 Wiek: rocznikowo już 17 Znajomość konsoli AmxModMenu: 8 Na jakich serwerach mam admina?: Nie mam Na jakich serwerach miałem admina?: Starachowice Dlaczego ja?: Ponieważ brakuje admonów i chce pomagać innym graczą i adminą Ile dziennie grasz na serwerze?: w week 4 godz w tyg 1-3 Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: Tak |
| |
| | #2 |
| Wiek: 9
| Odp: Podanie
Widziałem na serwerze, ale nie rzucał się zbytnio w oko. Podtrzymuję swoje "Nie". Poza tym 35 postów mnie nie przekonuje.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
No teraz moge spokojnie powiedziec ze jestem na TAK Kolega dal sie poznac, widze ze gra i napewno wywiaze sie z obowiazkow posiadania rangi Admina. Pozdrawiam TOTAL... |
| |
| | #4 |
|
Ja też jestem na TAK, zgłasza cheaterów na steam, siedzi na FORUM i nie jest spamerem jak matrix :x
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
| Odp: Podanie |
| |
| | #6 |
| Wiek: 24
Jestem na TAK. Często widziany na serwerze, nie sprawia żadnych problemów, wręcz nawet czymś doradzi. Myślę, że będzie się wywiązywał z obowiązków admina. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
na tak ogarnięty i miły |
| |
| | #8 |
|
jestem na tak spoko ziomus
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
No jasne ze na TAK !!!!!!!!!!! |
| |
| | #10 |
| Wiek: 26
Od jakiegoś czasu widzę bardzo często na serwerze kultura jest składki będzie płacił jestem na TAK
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 26
Na TAK powody sa w/w
|
| |
| | #12 |
|
Ja oczywiście że na TAK. Wszystkie powody dlaczego powinien dostać amina są podane wyżej więc nie będę się zbędnie rozpisywał ![]() Pozdrawiam arbok |
| |
| | #13 |
| Wiek: 99
Jestem na TAK ogarnia, stara się zdobyć admina, potrafi znaleźć cheat'a i od razu informuje adminów, gra często.. @Matrix stary on ma 35 postów ale co z tego jak jest aktywny na serwerze... Po za tym jak ja składałem podanie na admina to miałem około 15 postów i jakoś byłeś za... to że nie rzuca się w oczy to nie znaczy że nie nadaje się na admina pozdrowionka z mroźnego Olsztyna |
| |
| | #14 |
| Wiek: 9
| Odp: Podanie Bo Ci kazałem złożyć, bo byłeś odpowiedni do tej funkcji.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 17
na TAK !!! Mily pisze na steam jak czit jest i ogolnie kulturalny, a posty na forum nadrobi |
| |
![]() |