| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 23
| Odp: Podanie Ja jestem na nie, może i grasz na serwie ale mały udział na serwerze daj się poznać ludziom gadaj do mikrofonu lecz nie nadużywaj go |
| |
| | #17 |
|
| Odp: Podanie
ciampel nie pierdol, wcale duzo nie gada do mikrofonu a ja jakos zdazylem go poznac od ostatniego podania:-) wszystkie powody na TAK wymienione wyzej wiec nie bede sie rozpisywal. Jestem na TAK
|
| |
| | #18 |
ja go jakoś mało kojarzę może to też powodem jest tego że mało gram w cs, ale skoro wy go znacie i mu ufacie to czemu nie ale ja zostaje przy swoim ponieważ mało go znam |
| |
| | #19 | |
| Wiek: 16
| Odp: Podanie Cytat:
Łap link: http://volta-sq.pl/rekrutacja-335/75530-podanie.html P.S. Jak uraziła Ciebie moja odpowiedz to: Bardzo Przepraszam!! | |
| |
| | #20 |
| Wiek: 21
@up. Nie wiem po co się rzucasz, każdy ma prawo do swojego głosu. I prawidłowo piszę, nie zna go, więc czemu ma być na tak? Ten jb wyłącza ludziom logiczne myślenie. @matrix. Ty w ogóle nie grasz. ogólnie jestem na tak, powody we wcześniejszych postach. |
| |
| | #21 |
| Wiek: 9
| Odp: Podanie |
| |
| | #22 |
| Wiek: 19
Dobra dobra matrix ty zawsze masz swoje dziwne schizy. Zawsze cos Ci nie pasuje. Paradox ma racje, chu.. grasz i tyle. Pewnie polowy ludzi z FFa nie kojarzysz. Skonczcie te Off... i powracamy do glosowania. |
| |
| | #23 |
| Odp: Podanie Paradoxalny to jak napisałeś, nie każdy każdego musi znać czy wiedzieć co się dzieje jesteśmy tylko ludźmi, ja nie pójdę za wszystkim i nie dam głosu na TAK bo 80% ludzie jest na TAK, mam prawo do własnego zdania wiec po huj sie mnie czepiasz ementy!!
|
| |
| | #24 |
Jestem na TAK. Jest spoko, gra często, ogar jest więc początki na admina też są. Pozdro |
| |
| | #25 |
|
Na TAK |
| |
| | #26 |
| Wiek: 22
Tak, często woła admina jak nie ma, gra dużo i jest spoko.
|
| |
| | #27 |
widze na serwerze dał sie poznać zmiana z poprzedniego podania na tak
|
| |
| | #28 |
| Wiek: 21
Tez jestem na tak, chociaz go w ogole nie znam, to wymogi spelnia i sporo glosow na tak. Czekaj na pana "podziemne drzewo". :]
|
| |
| | #29 | |
| Wiek: 20
| Odp: Podanie Cytat:
![]() Wracając do podania, jestem skłonny być za, poza tym trwa teraz nabór więc potraktujemy Cię trochę "łagodniej" :P Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile). | |
| |
![]() |