| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #31 |
| Wiek: 99
| Odp: Podanie ;) Ponownie
Co do mojego głosu to go nie zmienię i Korzeń nie wiem jak on adminował ponieważ nie grałem na innych serwach oprócz ffa i czasem wejde na 4fun... ten cały wujaszek podpadł mi ostatnio i dlatego jestem na NIE... co do lena to już mnie dobijasz... powrzucałeś sobie na mnie, ponabijałeś się ze mnie... wkurwiłeś mnie i nie przepadam za Tobą... proste... i nie mów że się zmieniłem bo to gówno prawda... poprostu mam inne zdanie o Tobie a myślę że inni gracze/admini nie podzielają Twojego zdania PS przepraszam za OT |
| |
| | #32 |
| Wiek: 25
Jestem Jak najbardziej Za!! Wsumie kupe czasu mnie nie było ale jak grałem to nie było z Nim problemów zawsze wchodził można było z nim normalnie pogadać, posmiać sie, powygłupiać, itp |
| |
| | #33 |
| Wiek: 26
| Odp: Podanie ;) Ponownie jestem na tak choc za bardzo Go nie zmam ale widywalem na serverze i nie sprawial zadnych problemow
|
| |
| | #34 |
| Wiek: 18
Jestem NA TAK Często gra na serverze !
|
| |
| | #35 |
| Wiek: 20
Jestem na tak, ze względu chociażby aktywności na forum/
|
| |
| | #36 |
|
Jestem za , znam i wiem , że się sprawdzi |
| |
| | #37 |
| Wiek: 16
Jestem na Tak wujek ogarnia , co tu wiecej pisac...
|
| |
| | #38 |
| Wiek: 19
rozumiem nie paradoxa i add bo mu podpadł ale jakiś nowy admin pisze że elektro mało gra - nie no jebłem co do podania to oczywiście, że tak był z nami sporo, miał adma i ogarniał |
| |
| | #39 |
|
Znany, powody juz podane, miał admina na GG/DR (volta), na sieci też już trochę jest, posty ma, na FFA gra ![]() ZA |
| |
| | #40 |
| Wiek: 18
Widzę że kolega ma zonk. Jestem na tak. Gram od święta i nie sprawiał problemów. Dodatkowo aktywny na forum. @Mi też dacie "Lubie to" xD ? |
| |
| | #41 |
| Wiek: 99
może ktoś z czerwonych/zielonych da końcowy werdykt? |
| |
| | #42 |
| Wiek: 17
Dokladnie nie ze wymuszam ale juz 4 dni minely |
| |
| | #43 |
| Wiek: 21
| Odp: Podanie ;) Ponownie Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
^Korzen lub Radeon Dane płatności SMS: SMS o treści HPAY.VOLTA5 na numer 91955 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Serwis Volta-sq.pl 09 1140 2004 0000 3002 7323 8628 Tytuł: "Twój nick" admin volta Płatności SMS obsługuje firma: ![]() Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile). |
| |
![]() |