| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie
Nick w grze:Gornik Steam_ID (jeśli steam):STEAM_0:0:33970822 Wiek:16 Znajomość konsoli AmxModMenu:8 Na jakich serwerach mam admina?:żądnych Na jakich serwerach miałem admina?:Starachowice Dlaczego ja?: Chcę pomóc innym adminom ogarniać serwer często jak gram to ich nie ma a zdażają się osoby, które są odpalone I jestem ogarnięty w adminowaniu..Ile dziennie grasz na serwerze?:4/5 godz Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?:tak |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Podanie
Na tak ogarnięty |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Jestem na tak. Wiek ok głos ok gra wiec ok i ogarnia admina bo adminowałem z nim wiec ok Co jeszcze trzeba takiemu koledze?? |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
| Odp: Podanie Tak !!! Ogarnięty i normalny. Ale słabo sie z nim schody na kabulu trzyma xD |
| |
| | #5 |
|
spoko ziom, nie cwaniakuje, ogarnia generalnie na tak jako admin powinien się sprawdzic
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Wystarczająco muffinko, na tak, lubię jak gra.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 26
Graj częściej i dłużej Dlaczego ja?: Chcę pomóc innym adminom ogarniać serwer często jak gram to ich nie ma. JA "RU" jestem zawsze Jestem NA TAK |
| |
| | #8 |
| Wiek: 9
Nie widziałem bądź się nie wyróżniał / nie znam = NIE.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 26
dosc czesto go widuje na serwie... napewno gra dluzej ode mnie jestem na tak |
| |
| | #10 |
| Wiek: 23
| Odp: Podanie |
| |
| | #11 |
|
| Odp: Podanie |
| |
| | #12 |
|
Na tak, ogarnia.
|
| |
| | #13 |
|
Matrix błagam Cie nie wypowiadaj sie w temacie ffa bo ostatnio widziałem Cie może 2 miesiące temu jak łaskawie pograles 10 minut na inferno -,-. Ja jestem na tak, ogarnia i nie wdaje sie w kłotnie
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 99
| Odp: Podanie Matrix i Gej nie wiem czemu Wy się wypowiadacie jak gracie raz na kilka dni z czego zagracie jedną mapke i koniec... Jak byście spędzili tyle czasu na FFA co ja albo Jaru to byście go poznali... Spoko typek, gra często i myślę że wystarczająco długo gra aby dostał tego admina jestem na TAK |
| |
| | #15 | |
| Wiek: 20
Samemu się gra raz na ruski rok, a komu innemu wypomina, że gra mało i go NIE ZAUWAŻYŁ. No kurwa czysta hipokryzja... PS. Poza tym nie lubię się powtarzać i cytować samego siebie, ale: Cytat:
| |
| |
![]() |