| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| TOTALANALDEWASTATOR
Witam Wszystkich Oto moje modanie o Admina na serwerze FFA. Nick w grze : TOTALANALDEWASTATOR Steam_ID : STEAM_0:0:26806682 Wiek : 19 lat Znajomosc Konsoli AMX Mod Menu: Hmm w skali do 10 - 7/8 Na jakich serwerach mam Admina? : Zadnym Na jakich serwerach mialem Admina? : Na JB z sieci serwerow Volta-sq.pl Dlaczego Ja? : Sam nie potrafie odpowiedziec na to pytanie, poprostu czasami bywa tak ze jest duzo graczy i zadnego Admina, a pozatym dobrych Adminow nigdy nie zawiele ![]() Ile dziennie grasz na serwerze : Roznie to bywa, czasami jest tak ze gram po 6-8h, a czasami po 1-2h. Pracuje po 12h wiec jak wracam z pracy to nie zabardzo mam sile jeszcze grac, ale zawsze staram sie odwiedzic serwer. Bede placil obowiazkowe skladki? : Niema sprawy, tylko jest mala sprawa bo ja mieszkam w UK, i jak jest mozliwosc placenia poprzez PayPal moge zaplacic w kazdym momencie. To by bylo na tyle z mojej strony, czekam na wasze opinnie. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: TOTALANALDEWASTATOR
Kojarzę nick i kojarzę gościa.. Tak.. Edit. Down: A jak xd |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Ementy malo sie pykalo na JB |
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
Za sam nick jestem na tak |
| |
| | #5 |
|
Jak najbardziej TAK Kolega ogarnięty, ale poza tym żadnych negatywów ode mnie. |
| |
| | #6 |
|
na ffa widuje czesto, jakos w pamiec mi sie nie wbil wiec raczej zadnych problemow z nim nie bylo wiec TAK
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 99
Jestem ZA wiek, ogarnia, czesto na serwie
|
| |
| | #8 |
|
Za , znana morda
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 31
Jestem ZA, argumenty podali koledzy wyżej |
| |
| | #10 |
| Wiek: 26
Grał kiedyś (przerwa) teraz znów gra i poświęca na to parę godzin dziennie.Myślę ,że sprawdzi się w roli porządkowego.Jak najbardziej na TAK DOSIEGO KURWA ![]() |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Ja pier.... na tak, bo go lubię i jest fajny i w ogóle da radę.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 21
| Odp: TOTALANALDEWASTATOR Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
^Korzen lub Radeon Dane płatności SMS: SMS o treści HPAY.VOLTA5 na numer 91955 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Serwis Volta-sq.pl 09 1140 2004 0000 3002 7323 8628 Tytuł: "Twój nick" admin volta Płatności SMS obsługuje firma: ![]() Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile). |
| |
![]() |
| |