| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #16 |
|
| Odp: Sowa
Miał u nas admina, jestem na tak |
| |
| | #17 |
|
Myślę , że może się nadać poza tym podobno jest mało adminów na FFA . Jestem na TAK . |
| |
| | #18 |
|
Ja jestem na TAK, gracz jest ogarnięty, potrafi ogarniać itp.
|
| |
| | #19 |
| Wiek: 20
Czysta lub nie stawiająca kandydata w złym świetle kartoteka banów? Akurat... ![]() Jak oglądam takie coś i ostatnie scysje na forum to nie widzę go zbytnio w roli admina. Ode mnie niestety głos na NIE |
| |
| | #20 |
|
Korzeń jak dla mnie można mu dać na próbę a jak coś odwali odebrać i tyle ode mnie |
| |
| | #21 |
| Wiek: 21
Na próbę to on powinien, nauczyć się zachować jak normalny człowiek a nie jak rozpieszczony bachor ; ) Przed chwilą znów dostał bana za dziwne aluzje. Prowokacje, to jest to co on lubi, nigdy nie dopuszczę, aby on miał admina. |
| |
| | #22 |
| Wiek: 16
Poza tym dla mnie to jest dzieciak z JB bawiący się w piaskownicy.. W dodatku ten nick na forum jest chory, idź do swoich disneyowskich gwiazd.
|
| |
| | #23 | |
| Odp: Sowa Cytat:
@topic Ja jestem na Tak. Miał admina na volcie. Grywa w miarę często, a na FFA jednak brakuje adminów, wiem ponieważ często piszą do mnie czy wejdę, a ja niestety nie mam przedłużonego admina ani czasu żeby grać w cs'a. Reasumując. Muffin nie oceniaj tzw. "Książki po okładce" bo może się okazać dobrą lekturą .
| |
| |
| | #24 |
Imo nie miał admina na volcie a na JB Kantera i dla mnie to różnica bo to były jego zasady. Zabawne, ja 16latek pouczam 16latka, za to mnie poucza kolejny 16latek. Reasumując. Globek pouczysz mnie ? |
| |
| | #25 |
|
Rozpieszczony bachor powiadasz ... hmmm Mylisz się kolego .. bo ja zachowuję się normalnie .. spójrz na siebie .. i może powiesz nam wszystkim za co ten wczorajszy ban? Może już nie dlugo nie bedzie mi można uzywać sayu w twojej obecności? Żałośny jestes tyle ci powiem Zabolało cię to co napisałem ... bo akurat zamykałeś .. no cóż.. jesteś po prostu słaby i pogódź się z tym |
| |
| | #26 |
| Wiek: 99
| Odp: Sowa Teoretycznie adminów na FFA jest od chuja, lecz w praktyce takich co grają i wchodzą na serwer w razie potrzeby jest 2-3 z czego nie zawsze dostępni... Przydałby się jeszcze jakiś admin... Ale dobra.. To nie moja sprawa... Ja gram już ponad rok czasu na voltowym FFA i naprawdę widziałem Cię kilka razy więc nie wiem dlaczego się wypowiadasz w tej sytuacji... Siedząc na forum i czytaniu postów dużo się nie dowiesz co tak naprawdę dzieje się na serwerze... Co do tematu to chyba można zamknąć bo widzę że osoby "wyższe" są na NIE (nie mówie tu o Paradoxie tylko np. Korzen) |
| |
| | #27 |
| Wiek: 20
na koniec moje Nie i zamykam |
| |
![]() |