Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 459  
Stare 19-12-11, 20:32   #1

Podanie alberos

Nick w grze:Alberos
Steam_ID (jeśli steam): Dostane po gwiazdce iż mi hakli .. , ale słowo dajcie czas do 1 stycznia i będzie..
Wiek:12 To jest mój minus , ale miałem nawet bardziej rozwiniętą sieć wiec czego się nauczyłem..
Znajomość konsoli AmxModMenu:hmm 9/10
Na jakich serwerach mam admina?:Tutaj ? Nigdzie na iinnych swoim ew . Którego nie będzie za 20 minut
Na jakich serwerach miałem admina?: U siebie , na holyskill , cs-gubin , cs-hax .
Dlaczego ja?: Bo jestem miłą , sympatyczną osoba która lubi czasem dać tak powiedzmy w kość cheaterom iż adminów za pewne nie ma , a ja gram po 5-6 h dzinnie to jest tak : Ktoś napisze gadu wlatuje pogram 20 minut wychodze zawsze tak robię .. Chciałbym mieć ta posadę mimo przyjścia znowu na sieć . Proszę o danie szansy iż myślicie tak : 12 lat buahah pozdro Poćwicz , a tak nie jest iż może jestem bardziej ogarnięty od 15-16 latków . Którzy nie umią wpisać komendy na ss. Chciałbym prosić o szansę o wielkich graczy
Ile dziennie grasz na serwerze?: Tzn dopiero dołączyłem , ale będę strasznie długo grał jak dostanę tą posadę .
Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: Jasne ! JASNE ! JASNE ! Nawet teraz mogę wysłać za ok . 4 zł

Stare 19-12-11, 20:35   #2

ABC_Zabijania

Odp: Podanie alberos

1 nie znam Cie z serwera
2 nie masz steama a nikt nie bedzie czekac:]

Na nie

Stare 19-12-11, 20:38   #3

R.I.P

osobiście uważam tak: doszło teraz dwoje adminów i właśnie wiek ale nie wiem co na to reszta ja na NIE

Stare 19-12-11, 20:38   #4

add.!

Pierwsze słysze o takim nicku... na NIE

Stare 19-12-11, 20:45   #5

Kajakiem

Ostatnio nie mam czasu na grę, ale jak grałem to nigdy mi się w oczy nie rzuciłeś. Jeszcze 3 post na forum... NIE

Stare 19-12-11, 20:46   #6

Pucant

Stare 19-12-11, 20:47   #7

^Korzen

O Boże... No dobra:

1. Nie spełniasz wymagań dot. 1 ptk. regulaminu kandydata na stanowisko administratora serwera
2. Nie spełniasz wymagań dot. 2 ptk. regulaminu kandydata na stanowisko administratora serwera (na chwilę składanie podania)
3. Nie spełniasz wymagań dot. 5 ptk. regulaminu kandydata na stanowisko administratora serwera

Wniosek: nie spełniając żadnego z tych warunków nie możesz ubiegać się o stanowisko administratora serwera. Dziękuję za uwagę.

Cytat:
Zamieszczone przez Alberos Zobacz posta
Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: Jasne ! JASNE ! JASNE ! Nawet teraz mogę wysłać za ok . 4 zł
Hahahahaahahaha Nie mogłem się powstrzymać
CzesieK, Black i the | Gamer pomógł ten post.

Stare 19-12-11, 20:51   #9

Również Za
spełni wszystkie warunki.
ze steamem nnie będzie kłopotu, poczekamy aż kupisz. a przez ten czas dostaniesz admina na ip.
wzorowy kandytat!

Stare 19-12-11, 20:56   #10

^Korzen

Cytat:
Zamieszczone przez Rosa Zobacz posta
Również Za
spełni wszystkie warunki.
ze steamem nnie będzie kłopotu, poczekamy aż kupisz. a przez ten czas dostaniesz admina na ip.
wzorowy kandytat!
Lepiej na nicka bez hasła.
CzesieK i Rosa lubi to.

Stare 19-12-11, 20:56   #11

Edoc

Niestety u nas nie ma nic na szybko

Stare 19-12-11, 21:00   #12

Pucant

Cytat:
może jestem bardziej ogarnięty od 15-16 latków
Ja bym tu się obraził na miejscu Vincenta

Stare 19-12-11, 21:07   #13

eej ludzie bez lipy nie obrażam oczywiście nikogo ,,może'' jest szerokie i głębokie Vincent nie znam typa , ale ogar chyba xD Dobra tam piszecie piszecie , a kurde nie zrozumiałem ja tam wam zaproponowałem bo tak szczerze. ? Chciałbym adminem pokazać że można mi ufać , ale nie spoko poczekam te 2 tygodnie na forum i może wtedy. ? Fajnie by było jak bym miał tą posadę lecz rozumiem .
1.Nic na szybko nie ma
2.Muszę po pracować wykazać się dobrą wolą .
3.Pomagać i pokazać że można mi ufać .
4.Jak chcecie to tak się rozwinę na forum że pucanta w postach przerosne xD nie no bez przesady
200 postów w tydzień bym wbił sensownych i zrozumiałych
5.Dobra tam pisać zamykacie otwieracie przyjmujecie pytanie czy jak ?
6.Mogę teraz wysłać sms za ok . 4 zł iż mam kasę , a tam kasa szczęścia nie daje wiec wam na luuzie będę wysyłał po zakupieniu steam opłacę wam jak będzie potrzeba

Oceniać !

e tak marginesem to wolałbym na ip iż nick można zmieniać , a tak to grać na Alberos cały czas to tak nie ma lipy wolę czasem sobie zmienić na .:Alberos:. , albo .Miś.Alberos. XD rózne nicki , ale może być na nick + hasło !

Za Alberosem

Stare 19-12-11, 21:16   #15

SimeK

Ej ale serio mi wygląda na ogarniętego typka jak na 12-latka ;D

Zamknięty temat