| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie alberos
Nick w grze:Alberos Steam_ID (jeśli steam): Dostane po gwiazdce iż mi hakli .. , ale słowo dajcie czas do 1 stycznia i będzie.. ![]() Wiek:12 To jest mój minus , ale miałem nawet bardziej rozwiniętą sieć wiec czego się nauczyłem.. ![]() Znajomość konsoli AmxModMenu:hmm 9/10 Na jakich serwerach mam admina?:Tutaj ? Nigdzie na iinnych swoim ew . Którego nie będzie za 20 minut ![]() Na jakich serwerach miałem admina?: U siebie , na holyskill , cs-gubin , cs-hax . ![]() Dlaczego ja?: Bo jestem miłą , sympatyczną osoba która lubi czasem dać tak powiedzmy w kość cheaterom iż adminów za pewne nie ma , a ja gram po 5-6 h dzinnie to jest tak : Ktoś napisze gadu wlatuje pogram 20 minut wychodze zawsze tak robię .. Chciałbym mieć ta posadę mimo przyjścia znowu na sieć . Proszę o danie szansy iż myślicie tak : 12 lat buahah pozdro Poćwicz , a tak nie jest iż może jestem bardziej ogarnięty od 15-16 latków . Którzy nie umią wpisać komendy na ss. Chciałbym prosić o szansę o wielkich graczy Ile dziennie grasz na serwerze?: Tzn dopiero dołączyłem , ale będę strasznie długo grał jak dostanę tą posadę . Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: Jasne ! JASNE ! JASNE ! Nawet teraz mogę wysłać za ok . 4 zł |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Podanie alberos
1 nie znam Cie z serwera 2 nie masz steama a nikt nie bedzie czekac:] Na nie |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
osobiście uważam tak: doszło teraz dwoje adminów i właśnie wiek ale nie wiem co na to reszta ja na NIE
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 99
Pierwsze słysze o takim nicku... na NIE |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Ostatnio nie mam czasu na grę, ale jak grałem to nigdy mi się w oczy nie rzuciłeś. Jeszcze 3 post na forum... NIE |
| |
| | #6 |
| Odp: Podanie alberos Wiek nie |
| |
| | #7 | |
| Wiek: 20
O Boże... No dobra: 1. Nie spełniasz wymagań dot. 1 ptk. regulaminu kandydata na stanowisko administratora serwera 2. Nie spełniasz wymagań dot. 2 ptk. regulaminu kandydata na stanowisko administratora serwera (na chwilę składanie podania) 3. Nie spełniasz wymagań dot. 5 ptk. regulaminu kandydata na stanowisko administratora serwera Wniosek: nie spełniając żadnego z tych warunków nie możesz ubiegać się o stanowisko administratora serwera. Dziękuję za uwagę. Cytat:
![]() ![]() Nie mogłem się powstrzymać | |
| |
| | #8 |
|
Za alberosem!
|
| |
| | #9 |
|
Również Za spełni wszystkie warunki. ze steamem nnie będzie kłopotu, poczekamy aż kupisz. a przez ten czas dostaniesz admina na ip. wzorowy kandytat! |
| |
| | #10 |
| Odp: Podanie alberos |
| |
| | #11 |
Niestety u nas nie ma nic na szybko |
| |
| | #12 | |
| Odp: Podanie alberos Cytat:
| |
| |
| | #13 |
|
eej ludzie bez lipy nie obrażam oczywiście nikogo ,,może'' jest szerokie i głębokie Vincent nie znam typa , ale ogar chyba xD Dobra tam piszecie piszecie , a kurde nie zrozumiałem ja tam wam zaproponowałem bo tak szczerze. ? Chciałbym adminem pokazać że można mi ufać , ale nie spoko poczekam te 2 tygodnie na forum i może wtedy. ? Fajnie by było jak bym miał tą posadę lecz rozumiem .1.Nic na szybko nie ma 2.Muszę po pracować wykazać się dobrą wolą . 3.Pomagać i pokazać że można mi ufać . 4.Jak chcecie to tak się rozwinę na forum że pucanta w postach przerosne xD nie no bez przesady200 postów w tydzień bym wbił sensownych i zrozumiałych ![]() 5.Dobra tam pisać zamykacie otwieracie przyjmujecie pytanie czy jak ? 6.Mogę teraz wysłać sms za ok . 4 zł iż mam kasę , a tam kasa szczęścia nie daje wiec wam na luuzie będę wysyłał po zakupieniu steam opłacę wam jak będzie potrzeba Oceniać ! ![]() e tak marginesem to wolałbym na ip iż nick można zmieniać , a tak to grać na Alberos cały czas to tak nie ma lipy wolę czasem sobie zmienić na .:Alberos:. , albo .Miś.Alberos. XD rózne nicki , ale może być na nick + hasło ! Za Alberosem |
| |
| | #14 |
| Odp: Podanie alberos |
| |
| | #15 |
|
Ej ale serio mi wygląda na ogarniętego typka jak na 12-latka ;D
|
| |
![]() |