| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 23
| Ciampel na admina ---Wzór Podania--- Nick w grze: Ciampel (oO) Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:16781856 Wiek: 22 Znajomość konsoli AmxModMenu: 8/10 Na jakich serwerach mam admina?: War3 do 24 Grudnia ale będzie opłacony Na jakich serwerach miałem admina?: Volta, BSL, BORG, Unimatrix, na swoim oczywiście mam dopisze to od razu że mam serwer mixowy aby nie było zbędnego obgadywania za plecami że mam jakieś serwery, mam serwer mixowy na którym sobie często gramy mixy Dlaczego ja?:Bo jestem z wami może nie od początku ale jestem bo się przybłąkałem za korzeniem xD Ile dziennie grasz na serwerze?: czesto siedzie i gram ale jak widze co się dzieje na FFA to mnie szlak trafia oraz ten brak adminów gdy są potrzebni Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: TAK bo zawsze płaciłem i bede ps. tylko dla adminów dodatek http://volta-sq.pl/forum-adminow-65/...tml#post257673 ---------------------------------------------- |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Ciampel na admina
oczywiście ZA , ogar + miał już adma .
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
nie musisz skladac podania jak juz miales admina , wystarczy tylko ze hajsy wyslesz walic paradoxa , pojebalo mu sie cos , ja jestem na TAK |
| |
| | #4 |
| Wiek: 24
Jak najbardziej TAK Kolega ogarnięty tylko żeby troszkę więcej czasu spędzał na serwerze. Ale poza tym żadnych negatywów ode mnie. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
Na nie, uciekł do jakiegoś mentosa a teraz wraca NIE
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
Początkowo też byłem negatywnie nastawiony. Trzeba jednak pod uwagę, że to nie była do końca ucieczka, bo nie napisał tak jak niektórzy "aaa pierdole Volte nie gram tu". Zaczął po prostu pogrywać gdzie indziej, zaproponowali mu współpracę, myślał, że lepiej się dogada z nimi skoro tutaj z wieloma osobami tego zrobić nie mógł - no i niestety go wyjebali + dodatkowo obsmarowali dupę. Chłopak dostał nauczkę żeby nie odwracać się od swoich, wrócił, przeprosił. Myślę, że nie ma sensu go dalej za to gnębić, zwłaszcza że wcześniej nigdy problemów nie sprawiał, zawsze wspomagał nas finansowo (jeszcze za czasów BSL) i wywiązywał się z obowiązków admina całkiem dobrze. Jestem skłonny przychylić się do głosu ZA.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 99
również ZA nie musze podawać chyba powodów |
| |
| | #8 |
|
Za Długi staż gry Doświadczenie w pełnieniu roli admina Był tu adminem Jest w SQ Znany na serverze (+pamiętam go z czasów BSL) Mikro +16 Składki |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
Jestem na tak.
|
| |
| | #10 |
|
a ja nawet nie zauwazylem, ze Cie nie bylo wiec sprawy nie ma jak dla mnie:-) welcome back
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Korzeń, no przekonałeś mnie tym, ale zostanę neutralny.
|
| |
| | #12 |
|
Jestem na Tak
|
| |
| | #13 |
|
po co podanie? Mial admina, przelej kase i po sprawie
|
| |
| | #14 |
|
Ciampel stara dziwa BSL-owa, więc jasne, że tak.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 16
| Odp: Ciampel na admina |
| |
![]() |