| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie Eci ---Wzór Podania--- Nick w grze: Eci Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:37214637 Wiek: 16 Znajomość konsoli AmxModMenu: 9/10 Na jakich serwerach mam admina?: War3 i Diablomod Na jakich serwerach miałem admina?: bylo kilka Dlaczego ja?:Pisanie co chwilke skarg mi sie znudzilo. Potrafię zapanować nad serwerem, NIENAWIDZĘ cheaterów. Mysle ze jestem rozpoznywana postacia na Volcie. Ile dziennie grasz na serwerze?: zalezy jak lezy. Teraz sie zbliza okres wakacji wiec no life bedzie Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: Oczywiscie, brakuje kasy na dedyk a podan coraz mniej ;P ---------------------------------------------- Brak Steam/Brak Składek/Wiek poniżej 15 lat -> Podania z miejsca Odrzucane! |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie Eci
na tak , jest adminem już , dobrze się sprawuje , ogarnia i to chyba wszystko |
| |
| | #3 |
| Wiek: 99
oczywiście że na TAK ma/miał już admina tutaj więc chyba można już zamknąć |
| |
| | #4 |
|
Oczywiscie za ![]() zna się na rzeczy |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
za Ogarnia i fajnie się z nim gra Tak wiem że mało się liczy moje zdanie |
| |
| | #6 |
|
| Odp: Podanie Eci Jestem na TAK : Kulturalny Często bywa na serwerze Zna AMX Ma doświadczenie Wiek Rozpoznawalny |
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
Potrzebujemy takich nołlajferów!
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Ten lama chce być adminem, który zawsze mnie karał?? Niech będzie Tak xd |
| |
| | #9 |
|
oczywiscie, ze za. nawet dzisiaj sie zastanawialem dlaczego nie masz jeszcze admina. Byle by Ci sie w glowie nie poprzewracalo jak niektorym :-)
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 23
jestem za brak adminów na FFA i przyda się |
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
cos sie pozmienialo ? przeciez kase wystarczy wyslac i bez podania masz admina , jezeli wczesniej miales na serwie adma
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 20
Admina już masz i obowiązki sprawujesz dobrze, więc nie widzę powodu żeby podanie odrzucić, a więc: Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
^Korzen lub Radeon Dane płatności SMS: SMS o treści HPAY.VOLTA5 na numer 91955 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Serwis Volta-sq.pl 09 1140 2004 0000 3002 7323 8628 Tytuł: "Twój nick" admin volta Płatności SMS obsługuje firma: ![]() Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile). |
| |
![]() |