| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| lucQ na adminka Nick w grze: Karolinka / luczjano pompaniero Steam_ID (jeśli steam): 0:0:6671895 Wiek: 21 Znajomość konsoli AmxModMenu: trochę się zapomniało ale +7 Na jakich serwerach mam admina?: nie mam Na jakich serwerach miałem admina?: chociażby voltowych Dlaczego ja?: nie mam zamiaru się rozpisywać za dużo po prostu czasami brak tego admina w tych kluczowych momentach kiedy to szaleją dzieci na serwie ze wspomagaczamiIle dziennie grasz na serwerze?: tutaj jest najciężej bo to może być 2godziny dziennie bo pracuję i nie jest łatwo skombinować czas ale na pewno w weekendy odbijam sobie myślę że średnio na dzień to będzie gdzieś 2-3 godzinyBędę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: normalne że tak? |
| |
| | #2 |
|
| Odp: lucQ na adminka
no kurwa pewnie że tak ogar w chój
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
lol pewnie że na tak @ a no bo jeszcze mi bad usunie dlaczego hahaa hmm Luczjano jest pro elo koksem w cs;a jest na tej serwerowni sto lat i na admina się nadaje jak nikt inny |
| |
| | #4 |
| Wiek: 31
Potwierdzam zdanie poprzedników i również jestem ZA!
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
| Odp: lucQ na adminka Jestem ZA! Wiek Znany na serwerze , chociaż rzadko cie ostatnio widuje ale ogarnięty !! Steam ! |
| |
| | #6 |
|
Jestem na TAK, wejde czasami i chlopa pokaram :P
|
| |
| | #7 |
|
| Odp: lucQ na adminka Na TAK ! Przynajmniej ja ostatnio dużo go widuję Mikro Ogarnięty NIE SPINA Zna AMX Wiek Doświadczenie |
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
pamietam z 1.5 myślałem, że lepszy jestes !! ale Cie zabijałem :<< ![]() na tak oczywiście ;p |
| |
| | #9 |
|
Omg za chuj, za stara suczka z niego... dobra ta suczka mnie przekonala, moze bedzie robic lepiej pod biurkiem jak co po nie ktorzy tutaj o.O ZA! |
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Dawać mi tą dzifke ! Za |
| |
| | #11 |
| Wiek: 99
| Odp: lucQ na adminka |
| |
| | #12 |
|
| Odp: lucQ na adminka |
| |
| | #13 |
|
Skoro tak świetne jak do tej pory wypowiedzi ma to nic innego jak Tak. |
| |
| | #14 |
| Wiek: 20
Za, musi być dobry bo pobiera ode mnie praktyki |
| |
| | #15 |
| Wiek: 21
Ja takze na tak, przyda sie ogarniety admin na ffa na tle ostatnich nieogarow. Przeslij kase kod wyslij komus z czerwonych (mi?) i admin bedzie dodany, nie ma co tu dalej dyskutowac.
|
| |
![]() |
| |