| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 24
| Podanie by dOq
Nick w grze: dOq Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:39207692 Wiek: 24 Znajomość konsoli AmxModMenu: dobra Na jakich serwerach mam admina?: Obecnie żaden. Na jakich serwerach miałem admina?: Było ich dość sporo. Dlaczego ja?: Spędzam dużo czasu na serwerze, nienawidzę cheater'ów, w godzinach około południowych brak admina co mnie strasznie denerwuje, że nie mogę nic zrobić jak ktoś używa wspomagaczy. Ile dziennie grasz na serwerze?: porę godzin, myślę że inni mogą to potwierdzić. Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: TAK |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie by dOq Jestem ZA! Wiek Znajomość AMX Znany na serwerze Gra!!!!! Doświadczenie |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
| Odp: Podanie by dOq
Jestem ZA! Często widziany na serwerze (248:19:53 godzin przegranych) wiek ma swój , jednym słowem Ogarnięty . Aha zapomniałem dodać żeby nie wypowiadali się Ci co często nie grają na FFA !!! Bo denerwują mnie nie których wypowiedzi, bo go nie widuję a sam ch** gra ! zobaczcie np iQ^MatriX 135 godzin a dOq 248 godzin i nie siedzi cicho jeśli ma coś do powiedzenia to powie a nie będzie pier**** głupoty . Dziękuję bardzo za wysłuchanie mnie ![]() |
| |
| | #4 |
|
oczywiście ![]() ogarnia + lubię go + fajnie się z nim gra |
| |
| | #5 |
| Wiek: 99
oczywiście że za... powody wyżej |
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
Jestem na Tak, ze względu na to iż Doq gra dość długo i robi to często.
|
| |
| | #7 | |
| Wiek: 23
| Odp: Podanie by dOq Cytat:
ZA | |
| |
| | #8 |
|
| Odp: Podanie by dOq |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
Jak najbardziej TAK. Gra już długo na Volcie i jest noł lajfem ;p |
| |
| | #10 |
| Odp: Podanie by dOq Doq chyba jako jedyny normalny człowiek który nie sugeruje się rangiem na serv i robi, postepuje normalnie. Mam nadzieję że jak zostaniesz adminem to nie strzeli ci do głowy WYWYŻSZANIE sie od innych playerow bo masz adma. Jestem na tak ale doq ja nie używam scrolla ;D |
| |
| | #11 |
| Wiek: 9
Jestem na nie, jakoś mi nie wpadł nadal w oko, siedzi cicho, nie wywyższa się jakoś, zwykły szarak.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 31
Oj dzieci dzieci ![]() Jestem na TAK gra często, wiek ma odpowiedni, czesia też ogarnia więc można dać mu szansę, a to Matrix że się nie odzywa to nie znaczy że nie zacznie ![]() (mam rację?) Pozdro |
| |
| | #13 |
A ja jestem na nie, bo nie kojarzę, a podanie jakoś mnie nie przekonało.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 26
Jak najbardziej na tak.Według mnie będzie dobrym adminem no i gra na ffa w przeciwieństwie do innych adminów.
|
| |
| | #15 |
|
Jestem na tak sugerując się opinią ludzi których znam |
| |
![]() |