| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| sunn. na admina ? Witam, jako iż ostatnio rozegrałem się na FFA, a pokemoda nie ma i chyba zrezygnuje z gry na pokemodzie, chciałbym spróbować na ffa :P kiedyś sporo grywałem i teraz gram również często więc czemu by nie ? ...Nick w grze: sunn Steam_ID (jeśli steam): 0:1:13988125 Wiek: 18+ Znajomość konsoli AmxModMenu: 10 Na jakich serwerach mam admina?: no w sumie nadal jestem adminem na poke tyle, że dedyk padł Na jakich serwerach miałem admina?: voltowy pokemod, i surfy, oraz ffa poza voltą Dlaczego ja?: Uważam, że administracja świetnie sie spisuje na ffa, lecz czasem nie ma admina, ani na steam, ani na forum, a haxy sobie latają ... potrafię z łatwością rozpoznać każdy rodzaj cheata i myślę, że sie nadam :P Ile dziennie grasz na serwerze?: w tygodniu 2-3h, weekendy to 5h max, ale jak ktoś mnie złapie na steam to zawsze wejde i pomogę ;P Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: oczywiście, przelewem pozdrawiam, sunn ---------------------------------------------- |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: sunn. na admina ?
Jestem za |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Za. Ogarnięty i był adminem.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
Tak. Przejmij pałeczkę po starym grzybie i banuj ludzi bo nie mam czasu na grę :< |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
jak najbardziej tak. Ogarnia i wgl ;d |
| |
| | #6 |
|
TAK, Ogarnia gre |
| |
| | #7 |
|
| Odp: sunn. na admina ? |
| |
| | #8 |
|
| Odp: sunn. na admina ? |
| |
| | #9 |
|
Za... SUn to SUN rozpisywac sie nie bede |
| |
| | #10 |
|
Oj coś czuje, że bad Day już zaciera ręce do raportowania ![]() Jestem za bo chłopak ogarnia gre, banuje dzieci ( co jest dla mnie największym plusem), nie boi się wypowiedzieć swojego zdania i jest całkiem sympatyczny :d |
| |
| | #11 |
|
Jestem na Tak, jakbym mógłbym dać NIE swojemu pokemonikowi? Na poke się sprawdzał, ogarniał itp. Jako gracz sympatyczny, potrafiący przyznać się do swego błędu, doświadczony itd. A teraz do pokeball'a |
| |
| | #12 |
|
Sprawdzony więc za , zamknąć czas?! |
| |
| | #13 |
|
Bad Dej chcesz powodów to dostaniesz ![]() / tak qrna chce Ma być jakiś powód, a nie "Daj pomógł", nabijanie postów "ZA, 5 znaków".Osz ty , ja nie napisałem tego dla pomógł :P WIEK DOŚWIADCZENIE STEAM ZNA AMX MIKRO Jednym słowem ZA ! |
| |
| | #14 |
| Wiek: 23
Nie bo to pokemon i nie wie co to eFeFA Oo jak mi oddasz gengara to będę na tak ![]() A tak poważnie to jestem za i czasami nie miał już admina na ffa ? |
| |
| | #15 |
| Wiek: 99
narazie na NIE rzadko Cię na serwie widuje, daj się poznać ... być może grasz na innych serwach volty lecz ja gram only FFA i Cię nie znam |
| |
![]() |