| REKRUTACJA Rekrutacja na administratorów FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Sowa?
Nick w grze: Sowa Steam_ID (jeśli steam):STEAM_0:0:36645322 Wiek: 16 Znajomość konsoli AmxModMenu: coś tam umiem ![]() Na jakich serwerach mam admina?: obecnie żadnych Na jakich serwerach miałem admina?: jb Dlaczego ja?: Chcę pomóc xD Ile dziennie grasz na serwerze?: 1-3 h Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ?: Oczywiście |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Sowa?
Jestem na TAK. Ogarnia i da się z nim pogadać.
|
| |
| | #3 |
|
Jestem na nie mieliśmy przyjąć paru zaufanych ludzi a Cb w sumie nie znam. Możesz przybliżyć kiedy miałeś adma na naszym FFA?
|
| |
| | #4 |
|
myślałem że chodzi tu o ogólnie na jakich serwach miałem adma a nie na volcie xD już zmienione |
| |
| | #5 |
|
| Odp: Sowa? Jestem ZA : +Mikrofon+Mutacja +Opanowany +Miał już admina +Ostatnio często go widuję |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
za wczesnie chyba co nie ?dam tak ale daj sie poznac reszcie graczy, |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
Nie bo niezbyt znam.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 23
Przykro mi ale gram często na FFA i widzę cię pierwszy raz wiec na chwile obecną jestem na NIE
|
| |
| | #9 |
Jestem Na nie dlatego ze faktycznie malo grasz
|
| |
| | #10 |
|
| Odp: Sowa? no nie mow ze nie kojazysz niku SOWA i nie klam ze grasz duzo na ffa... moze i grasz duzo ale nie na voltowym. Jestem ZA ze wzgledu ze to ogarniety typek jest. Co to za dwie laski na zdjeciu???
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 23
bij zabij nie kojaze a trochę czasu spędzam na ffa na NIE |
| |
| | #12 |
ja pierdole. 16 latek pod jarany gwiazdami disneya. Nie kojarzę z ffa, jedynie z jb gdzie adminowały dzieci w tym Ty. Jestem na nie.
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
Zbyt dużo głosów na NIE. Podanie odrzucam, temat zamykam.
|
| |
![]() |
| |