| Rekrutacja Rekrutacja na administratorów serwera Deathrun. |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie o admina Masterwang
Nick w grze: Masterwang Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:0:15406212 Wiek: 16 lat Znajomość konsoli AmxModMenu: 10/10 Na jakich serwerach mam admina?: Nie mam admina na żadnym serwerze Na jakich serwerach miałem admina?: Miałem juz adma na innych sieciach których nazw już nie pamiętam ale były to 2x ffa, 1x deathrun. I nie dawno opuscilem siec csbania mialem tam admina na 4fun Dlaczego ja?: Na serwerze brakuje adminów, co chwile są te same mapy. Admina to już dawno nie widziałem na deathrunie. Myślę ze ogarne ten serwer Ile dziennie grasz na serwerze?: Myślę ze tak 3/4h i zależy jeszcze czy ktoś gra na serwie ![]() Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): Napisze od razu ze staram się o darmowego admina. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie o admina Masterwang
jestem na nie! po 1. brak mikrofonu po 2. gracz jest niesamowicie wulgarny i niewychowany po 3. nie i chuj! |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Podanie o admina Masterwang |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
| Odp: Podanie o admina Masterwang
Co prawda nie gram od 2 dni z braku czasu, ale znane na BSL aktj? (a kto to jest?) Nie znam Cię w ogóle do tego właściwie 0 aktywności na forum + zła opinia, której ja nie mogę ani potwierdzić ani zaprzeczyć więc NIE |
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie o admina Masterwang Podanie Odrzucone ! |
| |
![]() |