| Rekrutacja Rekrutacja na administratorów serwera Deathrun. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Podanie DKJW
Nick w grze: DKJW Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:0:32460249 Wiek: 16 Znajomość konsoli AmxModMenu: 10/10 Na jakich serwerach mam admina?: Na chwilę obecną na żadnym. Na jakich serwerach miałem admina?: Jeśli chodzi o tą sięć to na żadnym. Dlaczego ja?: Gram dość często po kilka godzin więc jeśli chodzi o serwer, był by on pod stałą "opieką". Karanie uciekających z TT, skracających mapy i reklamujących karał bym jak nikt inny. Ile dziennie grasz na serwerze?: Dziennie z przerwami ok 10 godzin Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): sms / przelew: Oczywiście że tak. Czasem nawet więcej. |
| |
| | #2 |
| Odp: Podanie DKJW
widuje na serwie sympatyczny gosc ![]() Ogarnia pomaga lapac uciekajacych z TT i skracajacych mapy ![]() jestem na TAK |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
I ja jestem za :]
|
| |
| | #4 | |
| Wiek: 23
| Odp: Podanie DKJW Cytat:
wiec TAK TAK TAK 3 razy tak przechodzisz dalej | |
| |
| | #5 |
Za. Szkoda tylko, że nigdy nie słyszałam, jak mówisz przez mikrofon, ale to w zasadzie nie jest koniecznością. |
| |
| | #6 |
to w czym problem kupi mikro |
| |
| | #7 |
Razi mnie ten jeden post na forum. Postaraj się o większa aktywność - oczywiście tą sensowną, a nie spamową...
|
| |
| | #8 |
Oczywiście że się będę udzielał. Może jakieś poradniki będę pisał. Temat klozet?
|
| |
| | #9 |
|
Jestem na TAK (wiem, że moje zdanie się praktycznie nie liczy )+ Często cie widywałem na DR i nic nie odwalałeś + Polecają cię inni admini + Dużo grasz |
| |
| | #10 |
Trzeba było zobaczyć czy miał steama... O której to było? Wiem offtop...
|
| |
| | #11 | |
| Odp: Podanie DKJW Cytat:
| |
| |
| | #12 |
|
Zaa. |
| |
| | #13 |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie DKJW Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru): 1. Przelew 11zł lub SMS 23,37zł na okres 1mc 2. Przelew 25zł. Kod zwrotny proszę na PM do użytkownika RADEON! SMS o treści AP.VOLTA2 na numer 79068 koszt sms 11,07 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA na numer 91958 koszt sms 23,37 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA1 na numer 92578 koszt sms 30,75 zł z VAT Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Volta-sq.pl 37 1140 2004 0000 3502 5828 0479 W tytule wpisz swój nick na forum Usługa dostępna dla sieci Era, Plus, Orange, Play. Usługi związane z serwerem diablomod obsługuje Dotpay. Regulamin Usług i Serwisów SMS. Formularz służący do składania reklamacji. |
| |
![]() |