| Rekrutacja Rekrutacja na administratorów serwera Deathrun. |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie O Admina "Julian" :D
Nick w grze: Julian Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:39399995 Wiek: 16 Znajomość konsoli AmxModMenu: 10/10 Na jakich serwerach mam admina?: Aktualnie na żadnym ponieważ nie gram na innych serwerach tylko na "VOLCIE DEATHRUN" Na jakich serwerach miałem admina?:ffa+bf2,ffa,zombiemod,surf, itd. Dlaczego ja?: Hmmmm.. Dlaczego ja? Ponieważ jestem codziennie po pare godzin na serwerze i nie ma admina , "NP. REKLAMUJA SERWERY, SKRACAJA MAPY, UCIEKAJĄ Z TT, " Ile dziennie grasz na serwerze?: OKOLO 4-10 godz. - Julian 69 godzin, 7 minut Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): sms / przelew: PEWNIE ZE TAK |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Podanie O Admina "Julian" :D
ZA bociszem, bo też czasami jestem na serwie i b. często go widuję. No i ogarnia, mniej więcej |
| |
| | #3 |
Na tak.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
na tak ogarnia chlopak. ;D tylko ogarnij troche mikro |
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
naturalnie ze ZA dużo ma wolnego czasu gra praktycznie codziennie brać go bez gadania |
| |
| | #6 |
|
za ..
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
Skoro ma rekomendacje paradox'a to czemu nie? Tym bardziej że teraz, admini na DR będą potrzebni. Paradox pamiętamy! ![]() jestem za |
| |
| | #8 |
| Wiek: 15
Zaa.. ;D
|
| |
| | #9 |
|
Jestem za , dzisiaj z nim chwile pogralem i chlopak ogarnial , do tego pomagal nowym osoba na serwie (:
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
Tak, bo przynajmniej już nie będzie mass spamu na steam, żeby wbić. |
| |
| | #11 |
na tak znam go i potrafi ogarnac
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 23
wszyscy sa na TAK moze jaki CZERWONY ZAAKCEPTOWAC |
| |
| | #13 |
kiedyś bym zauważył ten temat ![]() Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru): 1. Przelew 11zł lub SMS 23,37zł na okres 1mc 2. Przelew 25zł na okres 3mc. Kod zwrotny proszę na PM do użytkownika RADEON! SMS o treści AP.VOLTA2 na numer 79068 koszt sms 11,07 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA na numer 91958 koszt sms 23,37 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA1 na numer 92578 koszt sms 30,75 zł z VAT Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Volta-sq.pl 37 1140 2004 0000 3502 5828 0479 W tytule wpisz swój nick na forum Usługa dostępna dla sieci Era, Plus, Orange, Play. Usługi związane z serwerem diablomod obsługuje Dotpay. Regulamin Usług i Serwisów SMS. Formularz służący do składania reklamacji. |
| |
![]() |