| Rekrutacja Rekrutacja na administratorów serwera Deathrun. |
![]() |
| | #1 |
|
| [ADMIN DR] NoMorfe
Nick w grze: NoMorfe Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:39523353 Wiek: 16 Znajomość konsoli AmxModMenu: 9/10 Na jakich serwerach mam admina?: Nie mam na żadnym. Na jakich serwerach miałem admina?: cs-fragg, cs-zabrze Dlaczego ja?: Myślę, że będę dobrym adminem, ponieważ dużo ludzi grających na Deathrun`ie mimo, że jest FreeRun zabijają z broni, ale to nie wszystko. Niektórzy gracze będąc w TT uciekają, ponieważ nie chcą tracić żyć. Ile dziennie grasz na serwerze?: 3-5h Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): Tak ~Pozdrawiam |
| |
| | #2 |
| Wiek: 23
| Odp: [ADMIN DR] NoMorfe
no i już odpadasz , admin powinien znać dokładnie regulamin nie wiem kim jesteś ,nie kojaze cie z serwera jestem na nie ze względu na brak znajomości regulaminu każdy kandydat powinien go znać szczegółowo jak by ktos z H@ mogl sprawdzic godziny grania kandydata bym byl wdzieczny |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Szczerze to Cię nawet nie znam , jestem na nie no i do tego , znikoma znajomość regulaminu . Nie zamykam póki co.
|
| |
| | #4 |
Tutaj jako takie info o przegranym czasie na DR. GameTracker.com : Player Page for NoMorfe Nie znanie regulaminu i mało czasu wg GT, choć on nie jest dokładny. |
| |
| | #5 |
Pograj trochę jeszcze , naucz się regulaminu i wtedy wróć .
|
| |
![]() |