| Rekrutacja Rekrutacja na administratorów serwera Deathrun. |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie KaRNo Nick w grze: KaRNo Steam_ID (jeśli steam):Niestety nie posiadam Wiek: 14 Znajomość konsoli AmxModMenu: W skali 1-10 to 8 Na jakich serwerach mam admina?: Admina mam na serwerze CS-EDIT(Surf) Na jakich serwerach miałem admina?: Miałem admina na serwerze CS-Wysypisko(Deathrun) Dlaczego ja?: Myślę, że będę dobrym adminem, ponieważ dużo ludzi grających na Deathrun`ie mimo, że jest FreeRun zabijają z broni, ale to nie wszystko. Niektórzy gracze będąc w TT uciekają, ponieważ nie chcą tracić żyć albo coś w tym stylu. Chciałbym zapobiec takim sytuacjom, aby gracze mogli mieć trochę zabawy. Ile dziennie grasz na serwerze?: W tygodni gram ok. 2-3 godzin dziennie. Natomiast w weekend ok 3-4 godzin. Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc) Proszę o rozpatrzenie mojego podania. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Podanie KaRNo
Jestem na NIE ze względu na brak Steam, dzisiaj dopiero się z nami przywitałeś i już podanie na admina...? 0.o Nie wiem natomiast jak sprawujesz się na serwerze, ale nie spełniasz podstawowych wymogów. Pozdrawiam |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
| Odp: Podanie KaRNo
Hedo Ty tu nie powinieneś się nawet wypowiadać ; ) , nabijając posty w ten sposób , daleko nie zajdziesz ; ) A co do kolegi , wymogi rekrutacji należało by przeczytać , no ale po co ; ) |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie KaRNo Podane Odrzucone |
| |
![]() |