| Rekrutacja Rekrutacja na administratorów serwera Deathrun. |
![]() |
| | #1 |
|
| Odp: Podanie
---Podanie--- Nick w grze: Metel Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:0:34278156 Wiek:16 Znajomość konsoli AmxModMenu: dobra Na jakich serwerach mam admina?: obecnie na żadnych, gdyż są offline Na jakich serwerach miałem admina?: na żadnych znanych m.in : Anarchia 4fun, Progemer 4fun, Progamer Bf2, yamakashi FFA Dlaczego ja?: Taikoubou kazał mi napisać jeszcze raz. Chciałbym karać osocy które skracają mapy i dzieci które nadużywają mikro wrzeszcząc do niego Ile dziennie grasz na serwerze?: dziennie na serwerze gram co najmniej 4h, oczywiście gdy mam czas przekracza to 6h a i będę płacił składki |
| |
| | #2 | |
| Wiek: 23
tak, kazałem mu napisać ponownie podanie ponieważ ostatnio wypowiedziało się trochę osób nie grających w ogóle na dr i z miejsca podanie zostało odrzucone. nawet żaden admin dr nie zdążył się wypowiedzieć. gra naprawdę często, zna się na rzeczy, jak coś jest nie tak zgłasza mi wszystko na @say/steam. a co osób które się plują o posty... przeczytajcie uważniej co pisze w rekrutacji. Cytat:
| |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Więc przychylę się do głosu Taikosia |
| |
| | #4 |
|
Czyli jak to będzie?
|
| |
| | #5 |
Czyli głosowanie jeszcze 24h nie trwało, czasami może długooo to trwać! Poczekajmy na opinię innych |
| |
| | #6 |
|
Spoko
|
| |
| | #7 | |
| Wiek: 18
Netel po co spamujesz? ;> Cytat:
| |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
Dawno już nie grałem na DR, bo się mi znudził albo już nie ma "tej atmosfery". Tkb i Paradox chyba tylko oni grają na DR i udzielają się na forum. Więc oni powinni mieć najważniejszy głos. No i się też przychylę na TAK. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
Jestem Naaa Taak..!!
|
| |
| | #10 |
| Odp: Podanie Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru): 1. Przelew 11zł lub SMS 23,18zł na okres 1mc 2. Przelew 25zł. Kod zwrotny proszę na PM do użytkownika RADEON! SMS o treści AP.VOLTA2 na numer 79068 koszt sms 10,98 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA na numer 91958 koszt sms 23,18 zł z VAT SMS o treści AP.VOLTA1 na numer92558 koszt sms 30,50 zł z VAT Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Volta-sq.pl 37 1140 2004 0000 3502 5828 0479 W tytule wpisz swój nick na forum Usługa dostępna dla sieci Era, Plus, Orange, Play. Usługi związane z serwerem diablomod obsługuje Dotpay. Regulamin Usług i Serwisów SMS. Formularz służący do składania reklamacji. |
| |
![]() |