| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie GunS
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): GunS Steam_ID (jeśli steam):Niestety nie mam steam ale nigdy nie cheatowalem Wiek:13 w trakcie mutacji Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):9 mialem swoje serwery Na jakich serwerach mam adma?: aktualnie nie mam Na jakich serwerach miałem adma?: mialem duzo adminow ostatnich mialem na cs-warownia oraz cs-nations Dlaczego ja?: Wiem ze napewno będąnegatywne komentarze bo wiek .. i nonsteam ale jestem naprawde ogarnięty i chcialbym pomóc ogarniac serwer ![]() Ile dziennie grasz na serwerze?: kiedys grałem długo ale zapewne nikt mnie juz nie pamięta (mozecie sprawdzic po lvl a tak to będe grał cały czas ![]() Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): Przelewem ![]() ---------------------------------------------------------------------- |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Podanie GunS
1. Wiek 2. Brak STEAM 3. "kiedys grałem długo ale zapewne nikt mnie juz nie pamięta" - standardowa bajka Nie spełniasz nawet połowy wymagać dot. składania podania na admina więc o czym my mówimy... Rekrutacja odrzucona, zamykam. |
| |
![]() |