| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie neY*
Nick: neY* Steam_ID posiadam ![]() Wiek: 20 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 10 Na jakich serwerach mam adma?: nie mam Na jakich serwerach miałem adma?: np skserv tez serwer z modem w3 Dlaczego ja?: Ponieważ gram dlugo i często na tym serwie myślę ze moja pomoc sie przyda. Ile dziennie grasz na serwerze?: 6 h Składki: Da sie zrobic ![]() Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania : |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Podanie neY*
Mówisz, że posiadasz STEAM, więc mam do Ciebie 2 pytania: 1. Czemu go nie podałeś? 2. Dlaczego STEAM_ID widniejący przy twoim nicku w psychostatach serwera ma 9 cyfr ? |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie neY* [War3FT] [ROZPATRZONE] Ban nie wiem dokladnie za co - RzeZnia.eu Co kolwiek znaczy ten pacsteam Z tego co dobrze kojarzę jest to nakładka/plugin do n/s i umożliwia granie na serwerach STEAM NIE 1 post nie używanie mikro brak STEAM 0.o |
| |
| | #4 |
|
Posiadam steam od tyg.. nie wiem o co chodzi? yyy a postow nie mam ale postaram sie nadrobic |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
9cyfrowy sid to cs 1.6 non steam w wysokiej wersji i tam jest taki bajer. Ogólnie na nie, 6h grania.. nie wierzę. Największe zdanie mają oczywiście stali gracze ala schizma więc czekać na nich =) |
| |
| | #6 |
|
neY*'u powiedz mi jak to jest możliwe, że grasz z tylu steamid's ? STEAM_0:0:165593568 STEAM_0:1:29857000 STEAM_ID_LAN jestem na niE* |
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
| Odp: Podanie neY* ![]() Oni są na nie ! więc ja też ;x |
| |
| | #8 |
|
Rok temu miałem steama orginalnego ale ktos mi zajebal teraz mam od ziomka Nie wiem skad on ma ale pewnie tak jak wszyscy z was za 10zl sms z neta |
| |
| | #9 |
|
brak steam , nie ---------- Wiadomość dodana o 10:15 ---------- za 10 zl sms ? ahahahahhahahahA |
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Śmiechu warte.
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
To co posiadasz nie można nazwać STEAM-em Jeżeli się mylę dodasz mnie do znajomych dziś w grze. Mylisz się też co do tego , że wszyscy kupują z neta za SMS |
| |
| | #12 |
| Wiek: 20
Nie ma co dalej tego ciągnąć, podanie odrzucone...
|
| |
![]() |