| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie - MESJASZ
Nick:MESJASZ Steam_ID (jeśli steam):0:0:17923173 / Steam Community :: ID :: MESJASZ * Wiek:42 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 8-9 / FTP 10 Na jakich serwerach mam adma?:dm+expMod "EZ" Na jakich serwerach miałem adma?:CS-FPG (WAR3),Gamemaniak.pl WAR3 ," Tyskie nasze najlepsze" (rozłam LaNetu) "Tyski" Administrator -admin 3 serwerów + na własnych serwerowniach lub jako współzałożyciel (sporo tego) Dlaczego ja?: Doskonała znajomość rozpoznawania cheatów (steam) pobindowanych - i przede wszystkim dla tego iż trafiło tu paru kolegów z fpg i gm a to były serwery z nie powtarzalnym klimatem , rzadko kiedy składa się taka ekipa by z chęcią wracało się ciągle na ten sam serwer, co tu jest wielce prawdopodobne osiągnąć to. Ile dziennie grasz na serwerze?:Generalnie ok 2-4godz. Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): sms / przelew : W składkach się nie widzę , natomiast jeśli administracja naniesie kilka poprawek na tym modzie to jestem w stanie tak jak na innych serwerach war3 sponsorować konkursy (500pln na 6mieś) lub opłacić serwer na jakiś czas w firmie hostingowej (mam spore zniżki u większości z nich przez lata współpracy) |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Podanie - MESJASZ
Strasznie barwnie i kolorowo z tymi obietnicami GT pokazuje ze masz przegrane nieco ponad 320 min. 1 post na forum? Nie znasz tu ludzi i piszesz ze mozesz sponsorowac konkursy za 500pln a nie widzisz sie w skladkach ? NIE |
| |
| | #3 |
| Wiek: 23
haha ![]() masz moje tak bo mnie rozbawiłeś ![]() Choć wiem że i tak reszta na nie za : przegrane h, 1 post, składki |
| |
| | #4 |
|
42 lata? koles ogarnij sie i nie pisz podan kiedy grasz 320 min. i z 1 postem
|
| |
| | #5 |
|
| Odp: Podanie - MESJASZ http://volta-sq.pl/rekrutacja-309/9315-wzor.html Z tego co widzę nie wymagane są posty jak i inne rzeczy - Składki ? - jaki masz wgląd w ich inwestowanie w serwer lub serwerownie ? - żaden Jestem zwolennikiem sponsoringu iż mam wtedy 100% pewność że kasa idzie tylko i wyłącznie na to na co ją przeznaczam - nie gdzie indziej - czyli w ROZWÓJ grywalności serwera co przekłada się na wzrost userów i sprzedaż slotów z czego to powinny utrzymywać się serwery , jak i w.w. sponsoringu. A co ma wiek do gry ? Ja mam swoją firmę "koleś" i co dla ciebie znaczy 500pln. to dla mnie tyle co splunąć . Zapytaj się "ZUZI" lub DJ GRUBEGO jakie nagrody stawiałem na konkursach na war3 - na lanetach takich nie mają. Nie na tym levelu kolego nadajemy - prosić nie będę. |
| |
| | #6 |
|
| Odp: Podanie - MESJASZ po pierwsze primo nie widziałem Cię nigdy na serverze po drugie, primo server aby przetrwać potrzebuje składek ! po trzecie primo ultimo jestem na NIE |
| |
| | #7 | |
| Wiek: 20
Nie spełniasz 3 podstawowych zasad, by w ogóle myśleć o ubieganiu się o flagi administratora: Cytat:
![]() Sam wywnioskuj jaki głos idzie ode mnie i jaki zapewne jeszcze pójdzie od pozostałych graczy/adminów. | |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Trochę nie wiem skąd wziąłeś te słowa "mam firmę" Korzeń no ale cóż. Przydała by się nam oczywiście osoba z takim doświadczeniem jakie opisujesz, jednak 1. Za mało czasu na serwerze 2. Pierwszy post na forum 3. Brak składek 4. Elite Zone, jeżeli jesteś adminem tam - nie jesteś tutaj. Tak to chyba wygląda bo swego czasu mieliśmy z nimi ' wojnę ' ? |
| |
| | #9 |
Oddalam ;3
|
| |
| | #10 |
| Odp: Podanie - MESJASZ |
| |
![]() |