Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 268  
Stare 27-11-11, 13:51   #1

Podanie - MESJASZ

Nick:MESJASZ
Steam_ID (jeśli steam):0:0:17923173 / Steam Community :: ID :: MESJASZ *
Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 8-9 / FTP 10
Na jakich serwerach mam adma?:dm+expMod "EZ"
Na jakich serwerach miałem adma?:CS-FPG (WAR3),Gamemaniak.pl WAR3 ," Tyskie nasze najlepsze" (rozłam LaNetu) "Tyski" Administrator -admin 3 serwerów + na własnych serwerowniach lub jako współzałożyciel (sporo tego)
Dlaczego ja?: Doskonała znajomość rozpoznawania cheatów (steam) pobindowanych - i przede wszystkim dla tego iż trafiło tu paru kolegów z fpg i gm a to były serwery z nie powtarzalnym klimatem , rzadko kiedy składa się taka ekipa by z chęcią wracało się ciągle na ten sam serwer, co tu jest wielce prawdopodobne osiągnąć to.
Ile dziennie grasz na serwerze?:Generalnie ok 2-4godz.
Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): sms / przelew : W składkach się nie widzę , natomiast jeśli administracja naniesie kilka poprawek na tym modzie to jestem w stanie tak jak na innych serwerach war3 sponsorować konkursy (500pln na 6mieś) lub opłacić serwer na jakiś czas w firmie hostingowej (mam spore zniżki u większości z nich przez lata współpracy)

Stare 27-11-11, 17:17   #2

ABC_Zabijania

Odp: Podanie - MESJASZ

Strasznie barwnie i kolorowo z tymi obietnicami
GT pokazuje ze masz przegrane nieco ponad 320 min.
1 post na forum?

Nie znasz tu ludzi i piszesz ze mozesz sponsorowac konkursy za 500pln a nie widzisz sie w skladkach ?

NIE

Stare 27-11-11, 17:30   #3

the | Gamer

haha
masz moje tak bo mnie rozbawiłeś
Choć wiem że i tak reszta na nie za : przegrane h, 1 post, składki

Stare 27-11-11, 17:32   #4

mariusz123

42 lata? koles ogarnij sie i nie pisz podan kiedy grasz 320 min. i z 1 postem

Stare 27-11-11, 18:32   #5

http://volta-sq.pl/rekrutacja-309/9315-wzor.html

Z tego co widzę nie wymagane są posty jak i inne rzeczy -
Składki ? - jaki masz wgląd w ich inwestowanie w serwer lub serwerownie ? - żaden
Jestem zwolennikiem sponsoringu iż mam wtedy 100% pewność że kasa idzie tylko i wyłącznie na to na co ją przeznaczam - nie gdzie indziej - czyli w ROZWÓJ grywalności serwera co przekłada się na wzrost userów i sprzedaż slotów z czego to powinny utrzymywać się serwery , jak i w.w. sponsoringu.
A co ma wiek do gry ?
Ja mam swoją firmę "koleś" i co dla ciebie znaczy 500pln. to dla mnie tyle co splunąć .
Zapytaj się "ZUZI" lub DJ GRUBEGO jakie nagrody stawiałem na konkursach na war3 - na lanetach takich nie mają. Nie na tym levelu kolego nadajemy - prosić nie będę.

Stare 28-11-11, 00:09   #6

desiderata

po pierwsze primo

nie widziałem Cię nigdy na serverze

po drugie, primo

server aby przetrwać potrzebuje składek !

po trzecie primo ultimo

jestem na NIE

Stare 28-11-11, 06:20   #7

^Korzen

Nie spełniasz 3 podstawowych zasad, by w ogóle myśleć o ubieganiu się o flagi administratora:
Cytat:
7. Rozpoznawalność na serwerze.
8. Wymagana składka na utrzymanie serwera
9. Czynny udział w życiu forum
Także niestety w tej chwili nie jest ważne, ile ty jesteś w stanie załatwić, czy też zasponsorować. Nikt Cię tutaj nie zna, zresztą jak sam widzisz mało kto daje wiarę temu co piszesz, a co dopiero mówić o adminie "na kreskę". Poza tym Twoje wywyższanie się i przechwałki ("mam firme", "dla mnie 500zł to tyle co splunąć") jest co najmniej nie na miejscu i stawia Cię jeszcze w gorszym świetle
Sam wywnioskuj jaki głos idzie ode mnie i jaki zapewne jeszcze pójdzie od pozostałych graczy/adminów.

Stare 28-11-11, 10:53   #8

*Muffin*

Trochę nie wiem skąd wziąłeś te słowa "mam firmę" Korzeń no ale cóż.
Przydała by się nam oczywiście osoba z takim doświadczeniem jakie opisujesz, jednak
1. Za mało czasu na serwerze
2. Pierwszy post na forum
3. Brak składek
4. Elite Zone, jeżeli jesteś adminem tam - nie jesteś tutaj. Tak to chyba wygląda bo swego czasu mieliśmy z nimi ' wojnę ' ?

Stare 28-11-11, 12:36   #9

Edoc

Oddalam ;3

Stare 28-11-11, 15:15   #10

^Korzen

Cytat:
Zamieszczone przez *Muffin* Zobacz posta
Trochę nie wiem skąd wziąłeś te słowa "mam firmę" Korzeń no ale cóż.
Cytat:
Zamieszczone przez MESJASZ Zobacz posta
Ja mam swoją firmę "koleś" i co dla ciebie znaczy 500pln. to dla mnie tyle co splunąć .
Następnym razem czytaj uważniej.

Zamknięty temat