| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 22
| Plama na admina !
Nick: Plama Steam_ID:STEAM_0:1:11915222 Wiek: 22lat 06.10.1989 Znajomość konsoli AmxModMenu: 9.5 Na jakich serwerach mam adma?: na żadnych Na jakich serwerach miałem adma?: na wszystkich serwach 3-city i na UWC3 satelitejustnet.pl Dlaczego ja?:Ponieważ gram od początku tego serwa mimo że zmieniały się nazwy itp itd chciałbym zostać u was adminem bo gram tylko u was na serwie i chce aby miło się grało bez wiadomo kogo dlatego złożyłem podanie o admina ))Ile dziennie grasz na serwerze?: nie raz cały dzień teraz praca więc od 17:00 do 23:00 ![]() Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): SMS Coś od siebie: Jestem sympatycznym chłoptasiem co wielu o tym wie idzie się zemną dogadać i pośmiać jestem otwartym gostkiem na wszelkie propozycje ) obecnie pracuje przy jachtach z zawodu ( kamieniarz ) na chwilę obecną kawaler ale mam kobietę i za miesiąc rodzi mi się córeczka, co kocham? sex co lubie? piwo zioło i cs to tyle nie chce marnować waszego czasu na czytanie mojego bezsensownego życia liczę na pozytywne rozpatrzenie podania dziękuje i pozdro WQJNA |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Plama na admina !
Z ziół doradzam koperek i polecam tego Pana na adma! W dobie kryzysu nie ma co wybrzydzać.. |
| |
| | #3 |
|
Na tak, gra długo |
| |
| | #4 |
|
dam supa jak obiecasz zbanowac odo cwela |
| |
| | #5 |
| Wiek: 22
Twoje prywatne problemy z odo mnie nie dotyczą sorki |
| |
| | #6 | |
| Wiek: 25
Hahahahahah Cytat:
![]() Na NIE bo obiecał jak dostanie @ żemnie zbanuje ![]() Taki żarcik ,jak mogę nie być za moim Pumbusiem. oczywiśćei że TAK Jak ma jednak kogoś wybierać znaczy pomiędzy nim a bejoten[#w] to muszę wybrać jego. Należy mu się, za staż. Zapomniałem dodać że zna się na czitach bo do ich gromadzenia musiał sobie dokupić dysk , zna wszystko , wszystkie najnowsze softy jak i starsze typy xD | |
| |
| | #7 |
|
| Odp: Plama na admina ! |
| |
| | #8 |
|
jestem ZA
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 1
Na tak bez zastanowienia :]
|
| |
| | #10 |
|
Za tym nol lajfem ![]() Gra calymi dniami gdy wejde zawsze napierdala |
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
Nie gram na Wc3, ale patrząc na opinie użytkowników wyżej jestem ZA |
| |
| | #12 |
|
Pewnie ze na tak |
| |
| | #13 |
|
Nie no... jestem jakiś niedoinformowany, myślałem, że już jestem adminem;p Trzeba szybko to poprawić;p Chyba nie muszę pisać "ZA"?:P |
| |
| | #14 |
|
ZA ;}
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
| Odp: Plama na admina ! Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
Dane płatności SMS: SMS o treści HPAY.VOLTA4 na numer 91958 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Volta-sq.pl 37 1140 2004 0000 3502 5828 0479 Tytuł: "Twój nick" admin volta Płatności SMS obsługuje firma: Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile) |
| |
![]() |