| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie na Admina Nick: bejoten[#w] Steam_ID: 0:1:12527212 Wiek: 18lat ( 26.12.1992 -> 19 w tym roku ) Znajomość konsoli AmxModMenu: 8 Na jakich serwerach mam adma?: Brak Na jakich serwerach miałem adma?: myCEFO.pl, MGArena.pl, JoinGame.eu, Just-Play.pl, ElitePlayers.pl, Gamebite.net i kilka innych. Dlaczego ja?: To taki program na Polsacie? Oglądam! A tak na serio ;-) Przebywam bardzo dużo czasu na serwerze od kilkunastu dni jak już wchodzę na stima to modlę się tylko o to aby był slot dla mnie. Ludzie, którzy grają na serwerze bardzo spoko tylko sam hosting serwera w godzinach wieczorowych ... MASAKRA ![]() Ile dziennie grasz na serwerze?: 3/4 Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): Przelew Coś od siebie: Obecnie o 11 listopada 2009 roku prowadzę swój serwis FragPlay.eu ( jeśli reklama usuńcie ) oraz pomagam koledze przy większym gamingu. Tutaj taka mała historia ~ http://fragplay.owned.pl/bjn.html Pozdrawiam Łukasz Bajon |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie na Admina
Historia imponująca , fajnie było jak byś używał mikro . A niech będę na TAK. Jak ogarniasz to się przydasz. Edit: nie wiem jak to się stało, że podanie stoi trzeci dzień , jakoś mi nie wyświetliło albo musiałem wyczyścić. btw. będziesz musiał zaglądać na forum , bo widzę że pierwszy post |
| |
| | #3 |
| Wiek: 22
na NIE na serwie od nie dawna na forum nic ....
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
@Schizma Leżało, ale żaden z modów+ nie zaakceptował tematu, mi samemu umknął i dziś go dopiero wpuściłem. |
| |
| | #5 |
|
Na tak, ale pod warunkiem, że wykażesz się większą aktywnością na forum[chodzi o to, abyś przeglądał przynajmniej kilka razy dziennie te najważniejsze tematy...]
|
| |
| | #6 |
|
jestem za ;p ---------- Wiadomość dodana o 19:02 ---------- ps. podaj login steam to se dodam jak będziesz miał adma :P |
| |
| | #7 |
| Wiek: 1
Na nie bedzie mam nadzieje plama i DEN:] wydaje mi sie ze starczy tych "nowych adminow:]"po za tym nie kojarze z serwera a w gametracku pod tym nickiem jest niewiele przegrane na naszym serwie 28.68 |
| |
| | #8 |
|
nie nigdy nie widzialem :/
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
Podanie odrzucone.
|