| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 28
| Podanie na Admina Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): DEN + brat bardzo rzadko Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:0:428267 Wiek: 27 lat Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 9 Na jakich serwerach mam adma?: Obecnie nie posiadam uprawnień Admina Na jakich serwerach miałem adma?: Rzeźnia (cs 1.5 i potem 1.6), TheGames (łącznie 7 lat). Dlaczego ja?: Nie chce być pełno prawnym Adminem, chciałbym mieć dostęp do amx_kick *na początek* Ile dziennie grasz na serwerze?: zakładam, że będę grał dość długo... po 4h przez max pół roku i będzie maleć jak znajdę pracę... takie jest życie ! Składki: przelew 11 zł to zero uszczerbku na finansach, gdy ma się pracę bez rodziny. Będę miał stałą pracę ( o ile) to 50 zł nie będzie problemem. Od siebie: Mam duże doświadczenie w Adminowaniu (ponad 7 lat). Znam się bardzo dobrze na czitach. Sam uczyłem wiele osób jak być dobrym Adminem i na co zawracać uwagę. Znam się na robocie. Tak na prawdę chcę 2 flagi; amx_kick i amx_tsay. Pozory często są lepszym wyjściem. Uprawnienia w/w chciałbym nabyć, tylko i wyłącznie gdy nie będzie Admina na serwerze. Gram 3 dzień często. Mało wiem o serwerze. Nie powinienem składać kandydatury tak wcześnie. Sugerują dorobić nową rangę: Mini Admini ! z opcją amx_kick i amx_tsay. To się sprawdzało nie raz. Warunek: - gracze grający ponad 3 miesiące - ze stażem gry 2 lata - steam - odpowiedzialni - max 5 osób Super sprawa, gdy nie ma Admina i ktoś gra często. Nie czuć na karku obowiązków. Bo takowych nie ma. Z czasem przyszli kandydaci na Admina o ile będą chcieli. Warunek dla nich to: - odpowiedzialność - granie na luzie... brak przymusu działania - w skrajnych przypadkach wołanie Admina (czit, który się nie ukrywa) - wybrani przez Adminów serwera, bez nalegania. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie na Admina
A ile u nas grasz ;o ?
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 1
| Odp: Podanie na Admina 1. DEN + brat bardzo rzadko to mi sie nie podoba do admina moze miec dostep tylko jedna osoba wiec albo bys zmienil haslo albo zakazal bratu grac na Twoim koncie. 2. admin to admin nie wydaje mi sie zeby danie Ci jednej czy 2 flag bylo rozwiazaniem. 3. spox wiek 4. nie widzialem Cie dosc czesto na serwie ale ostatnio malo gram moze przeoczylem ![]() 5. 3 dni to jednak malo. Wnioskujac. Bede za jezeli dostep bedziesz mial tylko ty i wywiazesz sie z obowiazkow admina oraz jezeli schizma poprze Twoja kandydature. I to jako pelno prawnego admina. ![]() Pozdrawiam |
| |
| | #4 |
|
Co prawda ost. jestem dosyć rzadko na serwerze, ale póki co miałem okazję go kilka razy spotkać. Ogarnia grę. Nie miałbym żadnych zastrzeżeń, gdyby miał zostać adm. ![]() Czyt. głos ZA. Co do brata to powiedz mu, żeby grając na twoim koncie nie używał upr. adm. i już;p |
| |
| | #5 |
Brat ma magistra inżyniera na WAT w Warszawie i nie ma czasu na CSa od lat. Napisałem, że konto wraz z bratem, bo zagra parę (5 - 6) razy na rok. Ma 25 lat... i jest równie odpowiedzialny co ja. |
| |
| | #6 | |
|
| Odp: Podanie na Admina Cytat:
![]() i ma 28 lat ha ! i jest ojcem ! ha ! przebij to ![]() jestem ZA aczkolwiek mógłbyś pograć tak przynajmniej ze 3-4 tygodnie przed prośbą ;P i krzyczałeś na mnie w dodatku bezpodstawnie ! | |
| |
| | #7 | |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie na Admina Cytat:
Znam DEN-a z poprzedniej sieci YUA'84 która się rozpadła. Potwierdzam że "uczył" @ Potwierdzam ,że ogarnia , jest sumienny i itd. Potrafi siedzieć pod fake nickami godzinami na spect , rzekł bym że traktuje łapanie cziterów jak pasje , wygląda jak by miał płacone od każdego złapanego . Jak najbardziej ZA Ale pewnie będzie problem ze składkami . Decyzja należy jednak do czerwonych może utworzą "MINI" @ Jeszcze raz ZA | |
| |
| | #8 |
|
NIE . Bardzo rzadko go widze na serwie
|
| |
| | #9 |
|
Jestem na TAK bardzo miły człowiek chociaż gra 3tygodnia bardzo dobrze ogarnia. Myśle ze mozna dac mu admina. Jestem ZA |
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
widząc za u desideraty i schizmy nie pozostaje mi nic innego jak być również na tak |
| |
| | #11 |
|
Jestem na tak. Mily gracz i mam nadzieje ze ogarnie |
| |
| | #12 |
| Wiek: 20
Patrząc na podanie i całokształt, sam jestem za.
|
| |
| | #13 |
|
ja rowniez bede na TAK pod warunkiem, ze naprawiles swoj problem z bugiem sh :-)
|
| |
| | #14 |
|
| Odp: Podanie na Admina |
| |
| | #15 |
Mam minusy, też człowiek jestem. Cziterów tempie, bo to faktycznie "moja pasja". Mój problem z SH sam rozwiązuje: piszę, że znowu mam SH i wychodzę z serwera. Nie używam dopalaczy. Dziękuje za poparcie zupełnie obcych dla mnie osób. Dla nich jestem kolejną osobą, która ubiega się o stanowisko. shizma, mnie poparł, ponieważ mnie zna. Sam go nauczyłem wiele. Nie był przeciętnym uczniem. Szybko się uczył, adaptował wiedzę bardzo szybko i umiał to w sposób przemyślany urzeczywistnić. Ja pokazałem podstawy, on instynktownie wiedział resztę. Teraz jest tutaj szacowaną osobą. Co mnie bardzo ciszy. Nauka nie poszła w las. Fakt faktem, że muszę jeszcze pograć, aby zasłużyć. Ciekawi mnie fakt, że nikt nie spytał, czy znam regulamin ;D |
| |
![]() |