| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| PODANIE JELEN :)
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest):*~C~*#JELEN! Steam_ID (jeśli steam):0:1:41307161( nie gram na steam[nawala config]) Wiek:15(16-w kwietniu) Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):8 Na jakich serwerach mam adma?:--- Na jakich serwerach miałem adma?: ostatnio mialem admina na diablomodzie jednak zrezygnowałem z powodu wysokich wpłat. Dlaczego ja?:Gram na war3 od niedawna ale zauważyłem już ,że czasami brakuje admina a zdażają się Cziterzy. ![]() Ile dziennie grasz na serwerze?:hmm rożnie min:2h max:5h Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): sms ![]() P.S Serwer jest najważniejszy |
| |
| | #2 |
| Wiek: 28
| Odp: PODANIE JELEN :)
najs hahah
|
| |
| | #3 |
|
a kiedy ty grałeś na volcie war3?
|
| |
| | #4 |
|
JESTEM NA TAK ![]() HAHAHA |
| |
| | #5 |
|
JA TESH NA TAK
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 1
"Steam_ID (jeśli steam):0:1:41307161( nie gram na steam[nawala config])" admin musi grac na steamie. Po za tym Cie nie znam i nie widzialem na serwie, nie chcemy adminow z krzakow. Na NIE ps czym sie sugeruje rosa i panika mozna wiedziec? |
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Narazie na NIE grać gra , ale widzę go jakoś od tygodnia . Daj się poznać . I tak jak napisał ABC @ jest przypisany do Stema , więc teoretycznie mając go musisz grać na STEAM. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
o dzizas xD
|
| |
![]() |
| Tagi |
| podanie |