| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie od fId0 dId0 :)))
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): fId0 dId0 Steam_ID (jeśli steam):STEAM_0:1:3769955 Wiek:22 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):1(bo mape zmienie, kopa dam, bana chyba też umiałem :f a jak nie to sie naucze...) Na jakich serwerach mam adma?: - - - Na jakich serwerach miałem adma?: Alea Iacta Est(niestandardowe mapy) Dlaczego ja?:a dlaczego nie ja? Ile dziennie grasz na serwerze?:średnio godzina, dwie(czasem nawet wiele więcej) Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): 25zł/kwartał http://volta-sq.pl/images/smilies/ganja2.gif Pozdro . . . -_- |
| |
| | #2 |
| Wiek: 1
| Odp: Podanie od fId0 dId0 :)))
na tak... tylko oby nie byl to admin jednomiesieczny jak wielu takich co tu podania pisze |
| |
| | #3 |
|
pewnie, że popieram. Sympatyczny, bezkonfliktowy aczkolwiek nerwowy |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie od fId0 dId0 :))) ZA zacnym członkiem naszej społeczności z zacnego miasta ;> Niby gra jak ze mną rozmawiał w godzinach porannych i przed południowych |
| |
| | #5 |
|
ZA bo ogolnie fajny ;p
|
| |
| | #6 |
|
Jestem za tak. Amxmod na 1... ja tych wymienionych przez Ciebie czynności nauczyłem się 5 dni po zdobycia admina =r |
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
UP bo wisi w próżni
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
| Odp: Podanie od fId0 dId0 :))) Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
Dane płatności SMS: SMS o treści HPAY.VOLTA4 na numer 91958 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Volta-sq.pl 37 1140 2004 0000 3502 5828 0479 Tytuł: "Twój nick" admin volta Płatności SMS obsługuje firma: Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile) |
| |
![]() |