| REKRUTACJA Rekrutacja administratorów na serwer WAR3 |
![]() |
| | #1 |
|
| Podanie czosnek
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): rzeżucha Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:0:6105144 Wiek: 70 (na pewno to sprawdzicie...) Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): trudno ocenić. jak umiem wpisać jedną komendę i zmienić mapę, to jestem zaawansowany? Na jakich serwerach mam adma?: na volcie mam jednego znajomego adma Na jakich serwerach miałem adma?: MaxPlay (tf2), konkurencja ![]() Dlaczego ja?: jest jeszcze "Trudne sprawy", ale "Dlaczego ja?" zdecydowanie lepsze! Ile dziennie grasz na serwerze?: średnio wychodzi średnio, ale staram się dłużej, niestety średnio mi to wychodzi. Pozdrawiam wszystkich i polecam się do ziemniaczków! |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie czosnek
btw! Koper jestem na tak gra dośc dlugo ogarnia i wgl . ;d
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 22
jesli sie bedzie wywiazywal ze swych obowiazkow i bedzie mogl mi dawac expa na war3 to oczywiscie moze miec |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
| Odp: Podanie czosnek ZA łamie wszelkie stereotypy. Nick: koper lat ma wystarczająco, może i ponad 70. AMX nawet jak nie zna, to się nauczy a gra sporo ;p , można zobaczyć |
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Hmm... w sumie to mógłbym zaufać i być Za. Sądząc po postach poprzedników i ze względu że jestem lekko pijany! Tylko dlaetego ! |
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Jeszcze jakaś ocena/opina z POWODEM ?
|
| |
| | #7 |
|
Mam 100 procentowe poparcie! Imponujące, nie? Gorzej jak się policzy i wtedy wyjdą 3 głosy... Dajcie ten numer sms, bo zaraz mi się kończy promocja w komórce i kasa przepadnie =r I w ogóle trzeba adminować, adminować! |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
| Odp: Podanie czosnek Zostajesz przyjęty! Proszę uiścić opłatę (do wyboru):
Dane płatności SMS: SMS o treści HPAY.VOLTA4 na numer 91958 koszt sms 19zł bez VAT (23,37 zł z VAT) Dane do przelewu: Dane odbiorcy: Volta-sq.pl 37 1140 2004 0000 3502 5828 0479 Tytuł: "Twój nick" admin volta Płatności SMS obsługuje firma: Usługa jest dostępna w sieciach Cyfrowy Polsat, Orange, Play, Plus, Sferia, T-Mobile orz wszystkich sieciach wirtualnych MVNO (np. Aster, GaduAir, mBank mobile). |
| |
![]() |